Ce spune Ioan Andone despre partida ȚSKA Sofia – CFR Cluj: „Nu va avea un meci simplu acolo!” + Când ar trebui să revină suporterii în tribune | EXCLUSIV

4 luni in urmă 8

Ioan Andone (60 de ani), fost antrenor la ȚSKA Sofia și CFR Cluj, a vorbit despre partida pe care cele două echipe, pe care le-a pregătit, o vor avea joi, în grupele Europa League.

Ioan Andone a antrenat-o timp de aproape trei luni pe ȚSKA Sofia, în 2010.

Ce spune Ioan Andone despre partida ȚSKA Sofida – CFR Cluj

„Fălcosul” susține că CFR Cluj nu va avea un meci ușor contra formației bulgare, însă este de părere că echipa ardeleană este favoirtă în meciul de joi.

„Păi, bine, am fost antrenor și acolo. Fotbaliștii bulgari au calitate, clubul ȚSKA e Steaua Bulgariei, cu suporteri foarte mulți și au un proiect frumos, pentru că au avut probleme, au fost și prin Divizia B și spre desființare, dar acum, încet-încet, jucând în Europa League își vor face o echipă bună. Am înțeles că lucrurile sunt în regulă la ȚSKA din ce mai am foști antrenori secunzi bulgari cu care mai vorbesc de ȚSKA. CFR nu va avea un meci simplu acolo, dar eu zic că CFR e favorită.

Au meciuri grele. Bine, normal, în cel mai rău caz, ei vor putea lua locul 3. În cel mai rău caz, asta e părerea mea. Dar eu cred că experiența jucătorilor de la CFR, că nu departe de anul trecut, când au ajuns până în primăvara europeană, eu cred că pot să aspire clar și la locul 2”, a declarat Ioan Andone, pentru ProSport.

Când ar trebui să revină suporterii în tribune

Ion Andone consideră că România ar trebui să se alăture celorlalte țări care au redeschis porțile stadioanelor pentru suporteri, însă doar după ce numărul de infectări zilnice, din țara noastră, va scădea.

„E extraordinar, am văzut și ieri, că a început Liga Campionilor și am văzut și ieri și la Kiev și la Zenit că e cu suporteri, care e un lucru extraordinar și ar trebui și la noi în viitor, când nu o să fim un număr așa de mare de infestări pe zi, ar trebui să dăm drumul și noi la 30 la sută din capacitatea stadioanelor. Pentru că nu poți să oprești sportul, e în aer liber, nu e nici un pericol de contaminare și ar fi extraordinar să putem juca și noi cu suporteri, pentru că fără suporteri par meciuri amicale”, a mai spus Ioan Andone.

The post Ce spune Ioan Andone despre partida ȚSKA Sofia – CFR Cluj: „Nu va avea un meci simplu acolo!” + Când ar trebui să revină suporterii în tribune | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă