Ce spune Gigi Becali despre decesul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu a murit din cauza camerei hiperbare”

2 săptămâni in urmă 21

La 10 zile de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Gigi Becali face dezvăluiri despre moartea regretatului cântăreț de muzică populară. Afaceristul și-a spus în direct la TV părerea, el susține că artistul nu a murit din cauza camerei hiperbare.

Gigi Becali a intrat în direct la postul România TV și a dezvăluit că are informații și din surse sigure știe că Petrică Mîțu Stoian nu a decedat din cauza tratamentului făcut cu oxigen hiperbaric. Afaceristul nu a vrut însă să dezvăluie cauza decesului. „Mîțu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus și mie.

Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Și eu în clinica mea am cameră hiperbară” a declarat Gigi Becali la TV.

Acesta a mai precizat că nu îi va ajuta pe anchetatori și nu vrea să dea nicio declarație în acest caz.

petrica-matu-stoian-a-murit-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Anchetă în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian

„În ceea ce privește cazul decesului artistului Petrică Mîțu Stoian precizăm că, în prezent, se află în desfășurare o anchetă a instituțiilor competente.

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin a demarat o verificare la unitățile medicale în care a fost internat pacientul, unde se verifică condițiile igienico-sanitare și respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei din camera hiperbară”, a transmis Ministerul Sănătății, care a schimbat procedurile după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, fără terapie hiperbară în recuperarea post-Covid.

Miercuri, 10 noiembrie, Petrică Mîţu Stoian a fost a fost înmormântat, după ce regretatul cântăreț de muzică populară a murit pe 6 noiembrie. Petrică Mîțu Stoian, 61 de ani, a fost transportat sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș-Severin, de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-COVID, însă medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă