Ce spune Dan Bittman despre relația cu mama copiilor săi. „I-am explicat că de dragul copiilor, am putea să reușim să ne înțelegem mai bine”

1 săptămână in urmă 16

Dan Bittman și Liliana s-au despărțit după 25 de ani de relație. Cei doi nu au fost căsătoriți și au împreună trei copii. Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), mezinul familiei. Artisul a dezvăluit care este relația în acest moment cu mama băieților lui.

Interpretul a recunoscut că Liliana a fost cea care nu a vrut să facă pasul cel mare.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

13102859_949978555099757_253808445648968772_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut.

Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus Dan Bittman la Antena Stars, citat de Click.

El a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan a ajuns la final și că este dezamăgit că nu au o relație bună de dragul copiilor. „Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate.

Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală.

I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a mai completat el.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă