Ce spune Ciolacu după ce i-a transmis lui Cîţu că tatăl său avea o vorbă, „după ce că eşti prost mai pui şi frână”

1 lună in urmă 2

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră că nu l-a insultat pe premierul Florin Cîţu când i-a spus, la dezbaterea Legii bugetului pe 2021, că tatăl său avea o vorbă, „după ce că eşti prost mai pui şi frână”.

„Dar pe cine am insultat? Cu ce l-am insultat? Nu am considerat că l-am insultat. Noi aşteptam un dialog. Nu poţi să vii continuu cu această placă, hoţilor. Şi i-am arătat, domnule, te referi, cumva, la preşedintele vostru de la Iaşi sau de la Piatra Neamţ?”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi24, conform news.ro.

Părerea mea, şi v-o spun cu toată responsabilitatea, locul hoţilor este la puşcărie. Ai venit în Parlament să-ţi susţii bugetul, vorbeşte-ne dom’le despre buget! Dacă dumneavoastră mi-aţi pune acum întrebări şi eu aş începe să vă insult şi să vă aduc acuze şi lucruri personale, nu aţi fi procedat ca şi noi?

Marcel Ciolacu, președinte PSD:

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat marţi, 2 martie, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, în forma propusă de Guvernul condus de Florin Cîțu.

După votul pe buget, premierul Florin Cîțu a declarat că „nu am putut să nu remarc cum și-au motivat votul socialiștii de la PSD. Au spus tot, în afară de adevăratul motiv: că au fost tăiaţi de la buget şi nu pot să mai fure”.

În replică, președintele PSD Marcel Ciolacu a spus: „Tatăl meu, domnule Cîțu, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă: «După ce că ești prost, mai pui și frână»”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă