Ce spune Andrea Pirlo despre mult discutatul transfer al lui Luis Suarez la Juventus

2 months ago 5

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

În acest week-end va debuta noul sezon din Serie A. Campioana Juventus dă piept în prima etapă cu Sampdoria, duminică, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport. La conferința de presă premergătoare acestui meci, Andrea Pirlo, antrenorul torinezilor, a vorbit despre prima sa partidă în calitate de tehnician în Serie A.

"Am doar certitudini. Sunt la Juventus și pregătesc o echipă plină de campioni. Mă aștept la o partidă dificilă, împotriva echipei antrenate de Claudio Ranieri. Vom încerca să găsim spațiile dintre liniile Sampdoriei, dar totodată va trebui să fim atenți la contraatacurile lor", a spus Pirlo citat de Footballitalia.

Pirlo va schimba sistemul 4-3-3 folosit de Sarri în sezonul trecut, cu unul cu trei fundași: "Eu am ideile mele, Sarri le avea pe ale lui. În unele aspecte, ne asemănăm. Și eu îmi doresc să controlăm jocul și să jucăm ofensiv, așa că ideea de bază rămâne aceeași".

Andrea Pirlo: "E foarte puțin probabil ca Suarez să ajungă la Juventus"

Andrea Pirlo a vorbit și despre necesitatea de a transfera un atacant central și despre posibilitatea ca acesta să fie Luis Suarez: "Ne dorim un atacant, dar nu ne grăbim. Durează foarte mult timp să obții pașaportul italian, așa că e foarte puțin probabil ca Suarez să fie vârful pe care-l vom transfera", a spus antrenorul lui Juventus.

Meciul Juventus - Sampdoria, din prima etapă a noului sezon din Serie A, va fi transmis în direct duminică, de la ora 21:45, pe Digi Sport 3 și site-ul digisport.ro. Etichete: andrea pirlo , juventus sampdoria , luis suarez juventus
Read Entire Article
Powered By Seo Tools