Ce spune Adrian Enache despre mamele celor doi copii ai lui. Care este relația cu fosta soție. „Am un mare respect”

1 săptămână in urmă 22

Adrian Enache are 55 de ani și se află într-o formă fizică de invidiat. Este implicat în mai multe proiecte și duce în continuare o viață activă. În curând, artistul va pleca împreună cu fiica lui peste hotare, unde ar putea semna un contract avantajos din punct de vedere finaciar.

Adrian Enache are o relație de mai mulți ani cu Iuliana Marciuc, cea care i-a dăruit un băiat, pe David. Interpretul mai are o fată, pe Diana, din căsnicia cu fosta soție, Corina. Artistul a vorbit recent despre mamele copiilor lui și despre pasiunile lui David.

„Cu fosta soție am rămas prieteni, suntem civilizați. Am un mare respect pentru mamele copiilor mei. Sunt un tată mândru, Dumnezeu mi-a dat cele mai frumoase cadouri”, a declarat Adrian Enache pentru Impact.

8494752141499441216977755791708839686438912nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. În această vară a primit oferta de a juca într-un serial tv cu adolescenţi, care va putea fi vizionat începând cu anul viitor.

Joacă, de asemenea, și în proiectul cu Familia Adams cu Catherine Zeta Jones, ceea ce e o mare realizare pentru el. Se scoală la 4 dimineața, dar are pentru ce. Filmează, și e plătit ca lumea, la 16 ani..

Și Diana la fel, tot cam la vârsta asta a câștigat primii bani, din concerte, el din filme”, a spus Adrian Enache despre fiu lui cu Iuliana Marciuc, David.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă