Ce spun unii oameni înainte să moară, conform unei asistente medicale. Cuvintele îți vor da fiori cu siguranță!

3 săptămâni in urmă 20

O asistentă medicală a devenit populară pe TikTok după ce a făcut o serie de dezvăluri legate de ce spun cel mai des oamenii înainte să moară. Mai mult, aceasta a vorbit și despre semnele pe care le au unii oameni în preajma morții, iar cuvintele spuse de aceștia îți vor da fiori cu siguranță. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos.

Ce spun unii oameni înainte să moară

O asistentă care lucrează de mai bine de 14 ani într-un centru de îngrijire paliativă a devenit cunoscută pe TikTok după ce a publicat o serie de filmulețe în care abordează diverse subiecte legate de moarte, răspunzând la cele mai arzătoare întrebări ale internauților, printre care: „Ce se întâmplă când murim?“, „De ce ni se modifică respirația înainte de moarte?“, „Ce spun oamenii înainte de moarte?“, etc. Acestea sunt doar câteva dintre curiozitățile la care Julie a încercat să formuleze un răspuns bazat, evident, pe experiența acumulată de-a lungul anilor.

Asistenta a adunat o comunitate de aproape jumătate de milion de urmăritori pe TikTok, acolo unde încearcă să le ofere alinare celor care au suferit pierderea unei persoane dragi, încercând totodată să-i pregătească pe cei pe care-i așteaptă o astfel de experiență dureroasă.

Julie povestește că foarte mulți dintre pacienții ei au viziuni cu persoane dragi, pe care le-au pierdut odată cu trecerea anilor. Femeia consideră că „aparițiile“ celor trecuți în neființă le conferă celor aflați pe patul de moarte un sentiment de liniște și pace: „Ar părea că le spun că vin acasă! Asta îi liniștește“.

Citește și: Ultimele cuvinte ale soților Ceaușescu, înainte de moarte. Mesajul șocant

Cuvintele îți vor da fiori cu siguranță

În clipurile care au adunat milioane de vizualizări pe TikTok, Julie vorbește și despre cele mai rostite cuvinte ale pacienților înainte de a părăsi această lume.

„De obicei, cei mai mulți dintre pacienții mei rostesc cuvintele «Te iubesc», înainte să moară, sau își strigă mama sau tatăl, care sunt deja morți“, povestește asistenta medicală.

Clipurile acesteia au numeroase comentarii oferite de urmăritori, câțiva dintre aceștia notând următoarele: „Am experimentat asta cu tatăl meu vitreg. A spus: «Bună, mamă!»… și apoi a murit“; „Bunica mea s-a ridicat, a făcut baie, s-a îmbrăcat și apoi a spus: «Trebuie să fiu gata când vor veni să mă ia»“.

Într-un alt videoclip, Julie le-a explicat urmăritorilor săi că schimbările de respirație, modificări ale colorațieii pielii ori apariția febrei sunt lucruri normale când persoana dragă moare din cauze naturale.

The post Ce spun unii oameni înainte să moară, conform unei asistente medicale. Cuvintele îți vor da fiori cu siguranță! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă