Ce simptome a avut antrenorul roman vaccinat de Covid cu vaccinul chinezesc

1 lună in urmă 3

Daniel Isaila s-a imunizat impotriva Covid-19 cu vaccinul chinezesc. Tehnicianul de 49 de ani se afla in Emiratele Arabe Unite, unde antreneaza pe Bani Yas.

"Aici, la Abu Dhabi, este o campanie de vaccinare in masa cu vaccinul chinezesc. L-am facut si eu, saptamana trecuta am facut rapelul dupa 21 de zile. Sunt ok, ma simt bine. Nu am avut niciun fel de probleme, doar o stare de somnolenta dupa administrarea vaccinului. Aici sunt foarte bine organizati, sunt multe centre de vaccinare si totul decurge conform planurilor anuntate de autoritati. La Abu Dhabi se merge pe vaccinul chinezesc, iar la Dubai se vaccineaza cu Moderna", a spus Isaila pentru monitorulexpres.ro.>

Serul dezvoltat de chinezi are la baza un virus atenuat care declanseaza raspunsul imunitar la infectia cu SARS CoV-2.

Pe plan sportiv, lui Isaila ii merge bine in Emiratele Arabe Unite. Dupa 16 etape, Bani Yas se afla pe locul 3 cu 32 de puncte, cu patru mai putin decat primele doua clasate, Al Sharjah si Al - Jazira. Joi, in etapa a 17-a, Isaila va juca derbyul contra celor de la Al - Jazira.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

Citeste si
"Din 1926 nu m-am simtit asa" Raspuns sarcastic al Serenei Williams dupa ce a invins-o pe Simona Halep

FOTO Mesajul acid transmis omenirii din loja Serenei Williams


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă