Ce simbolizează colierul de perle purtat de Ducesa de Cambridge la funeraliile prințului Philip

3 săptămâni in urmă 56

Ducesa de Cambridge a sosit la funeraliile prințului Philip aducând un omagiu emoționant prințesei Diana, dar și tradiției Casei Regale Britanice.

Ce simbolizează colierul de perle purtat de Ducesa de Cambridge la funeraliile prințului Philip

Galerie (5)

Ducesa de Cambridge la funeraliile prințului Philip

Profimedia

Ducesa Kate, în vârstă de 39 de ani, care a avut o relație specială cu Prințul Philip, și-a acoperit chipul cu un văl iar pe cap a purtat o pălărie neagră, simboluri ale doliului. Kate a purtat, de asemenea, o rochie elegantă, Roland Mouret, cu un decolteu asimetric - aceeași pe care a purtat-o ​​la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, din 2018.

La gât a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta, special pentru funeraliile ducelui de Edinburgh, simbol al tradiției. Regina Marii Britanii a purtat des colierul japonez de perle în anii 80 și 90. I l-a împrumutat și Prințesei Diana, o mare iubitoare de perle, cu ocazia unui banchet de stat organizat în 1982.

Regina și-a dorit un colier făcut din „cele mai fine perle de cultură”, un cadou din partea guvernului japonez. Are patru șiraguri choker de perle prinse în față cu o clemă ovală, cu diamante.

Soția prințului William a asortat bijuteria regală cu un set de cercei din perle, tot din colecția reginei. Kate a sosit alături de William la capela Saint George de la Windsor, fără cei 3 copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Nu a mai fost văzută în public de la anunțul morții ducelui de Edinburgh.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă