Ce semnificație are numărul casei tale în numerologie

1 săptămână in urmă 18


Ideea de semnificație pe care numărul casei o are este adesea întâlnită în numerologie, dar și în credințele populare. Practic, numerologii cred că există o legătură mistică între numere și evenimente și că puteți studia numerele atașate unei anumite persoane, loc sau idee.


Cum afli numărul casei tale


În numerologie, trebuie să vă stabiliți numărul casei într-o singură cifră, lucru pe care îl puteți face adunând cifrele componente, dacă este cazul. De exemplu, dacă locuiți la numărul 724 , veți lua numărul adresei dvs. ("724") și veți adăuga cifrele împreună: 7 + 2 + 4 = 13, apoi 1+3=4.


Ce semnificație are numărul casei tale


Casa cu numărul 1


Numărul casei 1 este privit drept începutul unei călătorii și este considerat un număr bun pentru casă. Acest număr este potrivit pentru persoanele care desfășoară activități independente și persoanele singure care abia încep călătoria lor personală sau profesională.


Casa numărul 1 în numerologia indiană denotă un puternic sentiment de independență și ambiție. Oamenii care au un mare simț al curiozității și dorința de a descoperi în orice activitate pe care o desfășoară sunt cei mai potriviti cu numerologia numărului casei 1. Este, de asemenea, considerat un număr de bun augur în Feng Shui.


Numărul casei 2


Oamenii care au casa cu numărul 2 sunt considerați cei mai norocoși oameni , iar numărul promovează relații sănătoase, valorile familiei și armonia în viață. Dacă sunteți o persoană romantică și aveți o familie tânără, atunci casa numărul 2 este perfectă conform numerologiei casei.


Feng Shui consideră numărul 2 ca fiind un număr bine echilibrat și optimist. Oamenii care doresc să aibă un echilibru în viață vor beneficia de casa numărul 2 Feng Shui. Oamenii care stau în această casă se simt mulțumiți de creșterea lor personală, iar copiii se simt fericiți că se întorc acasă la părinți și frații lor.


Numărul casei 3


Ești o persoană creativă sau ai copii care vor să devină artiști? Atunci casa cu numărul 3 este cel mai bun loc pentru a cultiva talentul și a scoate în evidență creativitatea din interiorul lor. Oamenii care locuiesc în această casă, trebuie să decoreze casa artistic și creativit prin diferite picturi, sculpturi, scrieri etc.


Numărul 3 este, de asemenea, considerat un număr care promovează pozitivitatea, bucuria și fericirea conform principiilor Feng Shui.


În conformitate cu numărul casei în numerologie, locuința în casa numărul 3 oferă o mulțime de oportunități pentru întâlniri de familie, divertisment și nopți de joc în casă de care toată lumea se poate bucura în familie.


Numărul casei 4


Se spune adesea că toată lumea își dorește un sentiment de stabilitate, securitate și calm în viața lor. Dar, din păcate, oamenii de astăzi sunt prea ocupați cu programul întâlnirilor, responsabilitățile de rutină și volumul de muncă. Dacă vrei o viață stabilă, vei beneficia de ea în casa numărul 4, potrivit numerologiei indiene. Cifrele au o influență semnificativă asupra vieții, iar oamenii care locuiesc în casa numărul 4 se descurcă bine în locuri de muncă sau afaceri centrate pe lucrări civile, mediu, arhitectură etc.


Numărul casei 5


Numărul 5 este considerat un număr plin de energie și vitalitate în numerologie. Desigur, aceasta este casa tuturor tinerilor, studenților, tinerilor profesioniști care abia încep o nouă fază a vieții lor. Aceasta este o casă perfectă de oameni cu aspirații și imaginație înalte. Oamenii care locuiesc în casa numărul 5 Feng Shui vor avea adesea nevoia de a călători în locuri noi și de a explora lucruri noi în viață.


Numărul casei 6


Care este un mediu de casă ideal pentru a crește copiii? Aceasta este o întrebare care frământă aproape fiecare cuplu tânăr. Din fericire, există o soluție, desigur, asta numai dacă și credeți în semnificația dată de numerologie numerelor casei.


Casa numărul 6 este cea mai potrivită casă dacă doriți ca copiii, nepoții și animalele dvs. de companie să trăiască o viață fericită și prosperă. Feng Shui recunoaște 6 ca un număr care promovează calmul. Este o casă ideală pentru a crea amintiri de o viață cu familia și oamenii care lucrează în industria serviciilor de asistență medicală.


Numărul casei 7


Vine un moment în viața fiecăruia când se află la răscrucea vieții. Viața lor profesională și personală este stagnantă, nesatisfăcătoare sau are nevoie disperată de o schimbare. Pentru astfel de oameni, cel mai bine este să se introspecteze și să regândească lucrurile care contează pentru ei. 7 în numerologia indiană denotă un implus spre introspecție, ceea ce înseamnă că este un număr care promovează gândurile interne și scoate la iveală claritate. Astfel, casa numărul 7 Feng Shui este cea mai potrivită pentru cei introvertiți și care se gândesc profund la ce să facă în viața lor.


Numărul casei 8


8 este un număr popular în rândul oamenilor de afaceri, managerilor și sportivilor. Numărul 8 promovează abundența și ambiția. Mulți oameni preferă casa numărul 8 în numerologia indiană, deoarece cred că numărul va completa perfect obiectivele lor personale și profesionale de creștere. Unii oameni se îndreaptă spre libertatea financiară, o familie stabilă și întotdeauna au următorul obiectiv de atins înscris. Numerologia cu 8 numere de casă invită la prosperitate și bogăție de proporții epice.


Vezi și ce altă semnificație are cifra 8


Numărul casei 9


Compasiunea, empatia și bunătatea sunt câteva dintre virtuțile pe care fiecare ființă umană ar fi bine să le aibă. Dar, din păcate, nu toată lumea înțelege importanța unor astfel de valori. Familiile care stau în casa numărul 9 au adesea un sentiment de bunătate și compasiune. Numerologia casei are un impact de durată asupra vocii interioare a oamenilor care trăiesc în ea. Numărul casei 9 Feng Shui este considerat un număr „influent” și perfect pentru construirea comunităților și promovarea spiritualității.


Vezi și ce altă semnificație are cifra 9.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă