Ce secrete are Chef Radu Dumitrescu, juratul de la Masterchef. În ce hal l-a jignit pe Pepe

2 săptămâni in urmă 19

Ce secrete are Chef Radu Dumitrescu, juratul de la Masterchef. Acesta a făcut o declarație fără menajamente despre artistul Pepe, dorind să explice un punct de vedere legat de a găti. El a spus că a găti bine este o „moștenire de familie” în cazul său, iar dragostea pentru mâncare i-a adus și probleme cu greutatea.

Ce secrete are Chef Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu, noul jurat de la Masterchef, emisiunea de la Pro TV, s-a ocupat de cu totul altceva înainte de a deveni bucătar. El a lucrat într-o corporație, a făcut radio și a fost director de bancă. A spus „stop” la un moment dat și a plecat să tundă grădini în Madrid. Tot în Spania a lucrat pentru prima dată în bucătărie.

A demisionat după o săptămână de prăjit cartofi. Mai târziu, el a preluat bucătăria unui mic restaurant vegetarian, deși el nu era vegetarian. Și-a deschis apoi un blog, denumit COOKatar, și a învățat să gătească. Apoi, la îndemnul lui Exarhu, pe care l-a numit „mentorul” lui, a mers să ajute un francez care se ocupa de bistroul Voilà din Bucureşti. I s-a propus apoi să-l preia el, fapt pe care l-a acceptat.

Radu Dumitrescu s-a născut la Toplau, pe malul stâng al brațului Ostrov, iar a „găti bine” este o moștenire de familie, iar multe dintre rețelele sale provin din copilăria sa. Dragostea pentru mâncare i-a cauzat și o problemă serioasă cu greutatea.

„La mine în familie se mânca mult, bunica din această cauză a şi murit, la 200 de kilograme. Şi eu am fost mai gras, am avut 128 de kilograme. Am slăbit cu sport şi regim. Am fost director de bancă şi după ce am plecat de acolo am mâncat, cerea organismul, era modul meu de refulare.

Aveam puţin peste 30 de ani, am slăbit în 8 luni 40 de kilograme. Dietă, fără alcool, fără dulciuri, cu multă mişcare, atunci mi-am descoperit pasiunea pentru munte”, a povestit noul jurat de la „Masterchef”.

Cum l-a jignit pe Pepe

În urmă cu câțiva ani, Radu Dumitrescu spunea că nu se consideră „chef” și că, de fapt, în România nu există cineva care să poarte titlul acesta. El a spus că, în Franța, ca să ajungi la acest titlu, trebuie să urmezi o ierarhie, exact ca în armată. Ca să explice punctul său de vedere, el a făcut paralela cu artistul Pepe.

„Ne luăm nasul la purtare. Noi am uitat să gătim, dar suntem toți chefi. Nu știu, e ca și cum l-ai pune pe Pepe să cânte lângă Céline Dion. Nu pot să fie amândoi cântăreți. Unul e gurist, cu microfonul, fata aia cântă. Chiar dacă mie nu-mi place Céline Dion. Cam despre asta-i vorba.

Eu sunt bucătar, e ok. Poate într-o zi o să avem și un chef în România, poate. Nu o spun cu invidie sau răutate, pur și simplu cred că e bine să știm unde ne este locul, ca să putem merge mai departe. Pentru că, dacă trecem de la bicicletă la Boeing, ce să vezi, ne prăbușim”, a spus el, într-un interviu pentru pressone.ro.

Noul sezon Masterchef va începe miercuri, 12 ianuarie 2022. Radu Dumitrescu a spus că apreciază gusturile perfecte obținute din ingrediente simple și farfurii perfecte.

The post Ce secrete are Chef Radu Dumitrescu, juratul de la Masterchef. În ce hal l-a jignit pe Pepe appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă