Ce secret a divulgat Victor Pițurcă despre Ianis Hagi, după dezamăgirea trăită ieri: ”Îl vedeam”

1 lună in urmă 11

Victor Pițurcă a divulgat un secret aparte despre Ianis Hagi. Ce a spus fostul sportiv despre unul din cei mai iubiți fotbaliști tineri ai momentului? Fanii fiului Regelui nu știau acest detaliu.

Victor Pițurcă nu-l menajează pe Ianis. Ce secret a divulgat despre tânărul fotbalist?

Pițurcă senior este vecin cu Ianis Hagi, dar apropierea dintre cei doi nu înseamnă că îl menajează. Fostul selecționer al României a declarat că se aștepta la mult mai multe din partea fiului Regelui în ceea ce privește evoluția sa de pe teren la echipa națională.

Cel din urmă susține că tânărul în vârstă de 22 de ani a jucat foarte puțin și că nu a făcut nimic deosebit în meciuri, astfel că își dorește mult mai mult pentru el, mai cu seamă fiind conștient de calitățile pe care le deține.

„Ianis Hagi a jucat foarte puțin. Nimic deosebit, în linia echipei, a reușit acel gol cu Macedonia. De la Ianis îmi doresc mult mai mult datorită calităților pe care le are. Normal că și numele tatăului său atârnă foarte greu.

Gică Hagi stă la două case mai în față, e vecin cu mine. Când erau în vacanță îl vedeam pe Ianis pe stradă, alergând, deci el muncește, e conștient de ce trebuie să facă”, a declarat Pițurcă pentru as.ro.

Rangers a luat titlu după 10 ani

Ranger a cucerit primul titlu după o pauză de zece ani, astfel că Ianis a avut ce să sărbătorească recent alături de colegii săi după ce echipa din care fac parte a devenit campioana Scoției pentru a 55-a oară.

Aceștia s-au impus în fața jucătorilor lui Cove Rangers cu scorul de la 4-0, avansând astfel în optimile Cupei. Fiul Regelui fotbalului românesc a venit pe iarbă în repriza secundă, după ce Steven Gerrard l-a înlocuit pe Steven Davis cu mijlocașul român.

„Mi-ar fi plăcut să mai marcăm câteva goluri, dar băieții au dat tot ce aveau mai bun. Cove a făcut un meci bun. Am avut parte de niște oponenți buni, iar portarul a avut câteva parade. Una peste alta, am avut o performanță bună și ne îndreptăm spre următoarea rundă. Cupa este o prioritate pentru noi, dar în același timp vrem să încheiem sezonul puternic și să stăm neînvinși. Suntem foarte mulțumiți de Ianis Hagi. Este o bucurie să lucrez cu el. Este un student al jocului. Întotdeauna se uită la domenii de îmbunătățit. Fie din punct de vedere fizic, fie din punct de vedere tactic sau tehnic”
Steven Gerrard

The post Ce secret a divulgat Victor Pițurcă despre Ianis Hagi, după dezamăgirea trăită ieri: ”Îl vedeam” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă