Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi dacă Steven Gerrard pleacă de la Rangers. S-a aflat abia acum

3 săptămâni in urmă 15

Ianis Hagi a primit o veste extrem de proastă, în timă ce se afla în cantonament cu echipa naționalei.

Veste extrem de proastă pentru Ianis Hagi

Tânărul fotbalist trece printr-o perioadă dificilă, după ce a primit o veste foarte proastă. Totul are legătură cu Steven Gerrard.

Ianis Hagi are șanse mari să rămână fără antrenor, conform ultimelor informații din presa internațională, Steven Gerrard a bătut palma cu noua echipă și va pleca de pe Ibrox în următoarele ore.

Steven Gerrard a fost cel care a avut cea mai mare încredere în Ianis Hagi, așa că vestea îl va devasta pe mijlocașul român. 

Gerrard va părăsi echipa Rangers, iar anunțul a fost făcut de jurnalistul Ashley Preece, corespondent la Birmingham Live, care a scris că Gerrard a bătut palma cu Aston Villa.

Se pare că singurele detalii care mai sunt de pus la punct sunt legate de staff-ul pe care acesta îl va avea alături.

Conform sursei, Aston Villa urmează să anunțe oficial veirea lui Steven Gerrard pe banca tehnică.

Ce se va alege de mijlocașul român

„Versatilitatea românului este pe placul lui Gerrard, care își dorește astfel de jucători la Villa. Ianis poate juca atât în benzi, cât și în poziție centrală”, notează jurnaliștii britanici.

Aston Villa este pe 16 în Premier League, cu 10 puncte după 11 etape.

Antrenorul revine în Premier League după mai bine de 6 ani. El a fost prezent ultima oară în sezonul 2014-2015, când era jucător la Liverpool.

Ulterior, el a plecat în SUA, la LA Galaxy, după care s-a retras în ianuarie 2017.

La o lună de la retragere, Steven Gerrard și-a început cariera de antrenor, pregătind întâi formația de juniori de la Liverpool, apoi a făcut pasul la U18 și apoi la U19.

Din iunie 2018, el și-a început experiența ca antrenor principal, preluând-o pe Rangers, cu care a cucerit titlul în sezonul 2020-2021.

El își prelungise contractul cu Rangers până în 2024, dar aventura a ajuns mai repede la final. El a reușit cu Rangers 124 de viictori, 41 de egaluri și a fost învins de 27 de ori.

The post Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi dacă Steven Gerrard pleacă de la Rangers. S-a aflat abia acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă