Ce se întâmplă în organismul tău dacă NU mai consumi ZAHĂR. Detaliul pe care nu-l spun medicii

3 săptămâni in urmă 14

Ce se întâmplă în organismul tău dacă NU mai consumi ZAHĂR Ce se întâmplă în organismul tău dacă NU mai consumi ZAHĂR

Se spune ca zahărul nu este deloc benefic pentru sănătate, iar mulți specialiști recomandă să renunți la consumul de produse care au un aport mare de zahăr. Iată ce se întâmplă în organismul tău atunci când reduci cantitatea de zahăr.

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 13:11

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Ei bine, desi doza zilnica de zahar recomandata de experti este de sase lingurite, daca vei reduce cantitatea consumata, dupa doua zile vei observa ca organismul va digera mancarea mult mai bine, iar schimbarile de dispozitie vor disparea.

De asemenea, dupa sapte zile in care nu ai consumat zahar, nu doar ca vei slabi aproape doua kilograme, insa tensiunea arteriala va reveni la normal si va exista mai putin colesterol daunator in vasele de sange.

De asemenea, este important sa tii in frau acidul uric din organism, intrucat poate avea efecte daunatoare pentru organism. De aceea, specialistii recomanda sa consumi cat mai putin zahar, intrucat fructoza poate determina cresterea nivelului de acid uric, ce va duce la cresterea tensiunii arteriale si chiar la afectiuni ale rinichilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă