Ce se întâmplă, de fapt, în corpul tău dacă renunţi COMPLET la produsele lactate. Ce pățesc persoanele supraponderale 

1 săptămână in urmă 6

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 13:01

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Produsele lactate sunt o sursă importantă de calciu și vitamina D, iar atunci când le elimini complet din meniul tău trebuie să consumi alimente fortificate sau să iei suplimente de calciu pentru a menține densitatea osoasă și a preveni fracturile.

După prima săptămână, ai putea observa că îți este foame mai des, dar nu înseamnă că trebui să adaugi calorii suplimentare. Utilizează sursele de proteine - cum sunt friptura, quinoa, tofu sau năutul - pentru a te menține în formă.

În cazul persoanelor supraponderale, renunțarea la produsele lactate poate accelera slăbirea și în toate situațiile se observă reducerea drastică a balonării. Din punct de vedere dermatologic, pielea suferă o transformare vizibilă, redobândind strălucirea și aspectul neted, fără coșuri. Astfel, în cazurile de acnee severă, această schimbare a dietei are drept efect neutralizarea inflamațiilor și apariția mult mai rară a leziunilor.

Cum reacționează organismul în lipsa produselor lactate

Produsele lactate sunt o sursă importantă de calciu și vitamina D, iar atunci când le elimini complet din meniul tău trebuie să consumi alimente fortificate sau să iei suplimente de calciu pentru a menține densitatea osoasă și a preveni fracturile. După prima săptămână ai putea observa că îți este foame mai des, dar nu înseamnă că trebui să adaugi calorii suplimentare. Utilizează sursele de proteine cum sunt friptura, quinoa, tofu sau năutul pentru a te menține în formă. 

În cazul persoanelor supraponderale, renunțarea la produsele lactate poate accelera slăbirea și în toate situațiile se observă reducerea drastică a balonării. 

Din punct de vedere dermatologic pielea suferă o transformare vizibilă, redobândind strălucirea și aspectul neted, fără coșuri. Astfel, în cazurile de acnee severă, această schimbare a dietei are drept efect neutralizarea inflamațiilor și apariția mult mai rară a leziunilor. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă