Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo? Nicolae Badea rupe tăcerea: „Problema este acolo!” Ce acuză fostul acționar din „Ștefan cel Mare”

4 luni in urmă 15

Acuzat că este cel care împiedică ridicarea noului stadion visat de suporterii lui Dinamo, Nicolae Badea aruncă vina în curtea Guvernului și lansează acuzații la adresa celor de la Ministerul de Interne.

Fanii lui Dinamo sunt convinși că echipa ar avea o altă traiectorie dacă ar beneficia de un stadion modern.

Nicolae Badea rupe tăcerea despre stadionul Dinamo! Ce acuză fostul acționar din Ștefan cel Mare

Bucureștiul a promis inițial că va ridica patru stadioane noi, în vederea organizării Campionatului European 2020, care se va disputa în 2021.

Cu toate acestea, lucrările la noua arenă visată de fanii roș-albilor nu au început nici acum. Între timp, stadionul Ghencea este aproape gata, arena Arcul de Triumf se pregătește pentru inaugurare, iar stadionul Rapid începe să își arate forma finală.

„În ceea ce ne privește, FC Dinamo niciodată nu s-a opus construirii unui nou stadion. Dimpotrivă, comunicările scrise și demesurile pe care le-am făcut și-n relația cu Ministerul de Interne și în relația cu CNI-ul sunt o probă clară că lucrul ăsta nu a existat.

Cred că este imposibil ca un dinamovist sau FC Dinamo, cu atât mai mult, să nu dorească să se construiască un stadion nou în Ștefan cel Mare. Problema este la Ministerul Afacerilor Interne, nu este la FC Dinamo.

Existența acelor contracte, nu împiedică în niciun caz. Dimpotrivă am comunicat că nu vom iniția niciun demers juridic care să afecteze investiția într-un nou stadion.

CNI-ul, de fapt, vrea să se asigure, și le-au fost date aceste asigurări, că pe perioada construcției nu va exista niciun incident juridic care să împiedice derularea acesteia” a declarat Nicolae Badea la Național FM, conform Realitateasportivă.net.

Stadionul Steaua e gata, în Giulești sunt macarale, noua arenă a lui Dinamo se construiește prin tribunale!

Continuă lupta în Instanță pentru stadionul Dinamo între „Clubul Sportiv Dinamo” și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, „clubul lui Nicolae Badea”, așa cum este regăsit, în „mod folcloric”, în limbajul suporterilor dinamoviști.

În această vâltoare procesuală, care durează de ani buni, este atârnată miza construirii noului stadion, procesele fiind considerate de către juriștii Companiei Naționale de Investiții sarcini în preluarea amplasamentului, respectiv în aprobarea indicatorilor tehnico – economici.

Dinamo vrea să copieze modelul Barcelonei

Marco Rubino a anunțat care sunt obiectivele sale în cadrul clubului Dinamo București și ceea ce dorește să implementeze la nivel de copii și juniori.

„Uite, eu sunt un iubitor al jocului cu mingea. Ca mingea de fotbal să fie cea mai importantă, să iubești mingea, să știi să te porți cu ea, să posezi mingea. Așa cum spune Cruyff, dacă tu ai mingea nu o are adversarul așa că nu poate să-ți dea gol.

Noi trebuie să avem propriul nostru stil de joc, să fie marcă înregistrată, să fie unică. Vom fi mai buni sau mai răi, dar vom fi unici măcar. Noi vom încerca să luăm acel model de joc al Barcelonei, dacă copiez, copiez de la cei mai buni.

Această emblemă a lui Dinamo este cel mai mare patrimoniu. Eu vin cu trei obiective: să fac ordine, să creez un mediu profesionist și să modernizez antrenorii și apoi să creez un stil, un model de joc, care să se vadă pe teren. Nu bum, bum, bum”, a spus Marco Rubino, pentru site-ul doardinamo.ro.

The post Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo? Nicolae Badea rupe tăcerea: „Problema este acolo!” Ce acuză fostul acționar din „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă