Ce se întâmplă cu soția lui Cristi Iacob: „Eu sunt cuminte, chiar dacă sunt mai moș, așa”. Actorul și Gabriela nu au mai apărut împreună

1 săptămână in urmă 11


Cristi Iacob este căsătorit de 13 ani de zile cu Gabriela, care e și ea actriță. De o bună perioadă de timp cei doi nu au mai apărut împreună nici la evenimente, dar nici în imagini, pe rețelele de socializare, iar acum actorul, într-un interviu pentru ego.ro, a dezvăluit care e motivul.


La un eveniment organizat de Antena 1, pentru sezonul 18 „Te cunosc de undeva!”, Cristi Iacob, care e jurat în show, a apărut singur. A dezvăluit că și-a întrebat soția dacă își dorește să îl însoțească, dar aceasta a spus nu, preferă discreția.


„Am întrebat și mi-a zis să vin singur. Eu sunt cuminte, chiar dacă sunt mai moș, așa, dar sunt cuminte. Ea nu vrea să apară la evenimente. Îi sunt suficient eu, nu vrea să socializeze”, a povestit Cristi Iacob.
Totodată, el a dezvăluit cum e căsnicia lor după 13 ani. „E mișto la noi în casă. Eu sunt Balanță, ea Capricorn, suntem două mâțe într-un sac. Când iese cu scântei numai pisica ne mai scoate din rahat ca să zic așa. Nu sunt gelos, nu am de ce. E o femeie foarte frumoasă, dar până la coadă nu îmi folosește la nimic gelozia.


Dacă se îndrăgostește de altcineva ce pot să fac? Bocești două luni și aia e. Ce o să fac? Să-mi pun ștreangul de gât? E o prostie asta. Poate vrea să plece în Suedia. Aia e. Dar nu are cum să plece de la mine pentru că știu că mă iubește prea mult și știu că am calitățile unui bărbat care îi trebuie”, a mai povestit Cristi Iacob pentru ego.ro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă