Ce se întâmplă cu negocierile dintre Radu Drăgușin și Juventus: "Are multe oferte scrise"

2 luni in urmă 3

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Prezent la emisiunea Digi Sport Matinal, impresarul Florin Manea  a anunțat că Radu Drăgușin a ajuns la un acord verbal cu Juventus, iar noul contract va fi semnat în săptămânile următoare, dacă între timp nu intervine alt club pe fir"Drăgușin nu are deocamdată un contract semnat, este jucătorul lui Juventus până la vară. Sunt sume foarte bune, nu o să dau cifre. El este foarte mulțumit de ceea ce se discută.

Ce se întâmplă cu negocierile dintre Radu Drăgușin și Juventus: "Are multe oferte scrise"

Sunt oferte scrise, a fost o discuție și cu Juventus și cred că s-a ajuns la un numitor comun. Încă nu s-a semnat nimic, am așteptat să se așeze cam toate ofertele și i le-am prezentat lui Radu. El nu e interesat de partea financiară, vrea să joace.

Nu poți să spui că refuzi Juventus, dar vrem să avem niște garanții că lucrurile vor evolua în direcția pe care o vrea jucătorul. De exemplu poți să pui o clauză ca el să joace cel puțin zece meciuri, altfel va pleca pe suma X. Au fost mai multe echipe care s-au interesat de el, Leipzig, Wolfsburg, Crystal Palace, Newcastle. Decizia nu este luată 100%, dar în mare parte va rămâne aici, pentru că aici a crescut.

Poate să vină mâine Real Madrid, pot să refuz? Sau vine o echipă și îmi garantează că Radu va juca 50% din meciuri. Juventus a fost de acord cu toate condițiile, în maxim două săptămâni se va lua o decizie. Contează unde se simte el bine", a spus Florin Manea, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Transformarea lui Radu Drăgușin. Cum a ajuns să joace în prima echipă a lui Juventus, alături de Cristiano Ronaldo

Drăgușin a ajuns la Torino în vara anului 2018, iar acum a devenit deja o figură obișnuită în anturajul echipei de seniori. Andrea Pirlo l-a mutat încă de la începutul sezonului la antrenamentele primei echipe. Care este secretul internaționalului român de tineret?

După ce a semnat cu Juventus, Drăgușin s-a lovit rapid de modul în care italienii pregătesc jucătorii. Chiar dacă începutul a fost mai dificil, Drăgușin a reușit să evolueze într-un mod remarcabil în primul său an petrecut în Italia. În 12 luni, românul a pus 5 kg de masă musculară, a crescut până la 1.92 și s-a călit în cele 20 de meciuri jucate pentru echipa U17 a clubului.

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăgușin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus! "Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalţi colegi, atat in timpul orelor de italiana, cât şi la alte cursuri, dă dovadă de educaţie şi colegialitate, fiind un adevarat exemplu", spunea cei de la Juventus, despre Drăgușin, în 2019.

Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la Sport Regal București.

Etichete: juventus , florin manea , digi sport matinal , radu dragusin , radu dragusin juventus torinio , contract radu drăgușin juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă