Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma ajunge în Serie B? » Victor Becali, detalii despre cei doi internaționali

1 lună in urmă 2

Fostul agent crede că cei doi internaționali români au șansa de a continua în Serie A, chiar dacă Parma va retrograda. Și, dacă nu se transfer, Becali e sigur că Man și Mihăilă nu vor suferi din punct de vedere financiar.

„Antrenorul nu a fost prea încântat când l-a adus pe Man. El se aştepta la jucători cu experiența, dar după aia şi-a schimbat discursul. Nu putem ştii dacă îi regăsim în Serie B dacă Parma retrogradează. Nu ştim dacă rămân acolo. Nu se ştie ce se va întâmpla. Nu se ştie ce decizie ia clubul, poate îi împrumută.

Nu se ştie câte variante pot exista. Pentru patronul Parmei nu ar fi nicio problemă să plătească jucătorii un an de Serie B”, a spus Victor Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Genoa 1-2

Parma, șanse tot mai mici să rămână în Serie A

 Parma rămâne cu 19 puncte, penultima în Serie A. Are de recuperat 4 puncte față de Torino, prima de deasupra liniei, formație care are și două meciuri mai puțin disputate. Runda viitoare, pe 14 martie, Parma se deplasează pe terenul nou-promovatei Benevento, într-un meci cu adevărat capital

Mihăilă, curtat de Napoli

Giovanni Becali (68 de ani) a spus recent că că mai multe cluburi importante, inclusiv Napoli, se interesează de serviciile lui Valentin Mihăilă (21 de ani).

„Napoli se interesează de Mihăilă, am o relație excelentă cu președintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun.

Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat. Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte”, a declarat Giovanni Becali, pentru cacionapoli24.

Clasamentul din Serie A

VIDEO Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce note le-au acordat cei de la Gazzetta dello Sport lui Dennis Man și Valentin Mihăilă după înfrângerea cu GenoaUn fost internațional nu se entuziasmează în cazul lui Man și Mihăilă: „Dacă ei fac 20 de milioane, atunci Haaland valorează 70 de miliarde”

Un moldovean a venit acasă din Germania după trei ani, dar ce a aflat l-a lăsat mască! Ce s-a întâmplat e revoltător

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Cine este atacatoarea Mirelei Vaida. Descoperirea halucinantă a Poliției
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă