Ce se întâmplă cu Florinel Coman? ”I-a deteriorat glezna. Accidentare rar întâlnită!”

2 luni in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

MM Stoica (55 de ani) a explicat de ce Coman nu a mai avut realizări notabile, dar a spus că așteaptă ”revenirea” lui chiar de la meciul cu Chindia Târgoviște, care se va juca sâmbătă, 20 februarie 2021, de la ora 20:00, pe Arena Națională, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă.  A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna. Ceva asemănător a avut Chipciu când a fost faultat de către Laurențiu Rus.

El nici pregătirea din zona galbenă (n.r. cantonamentul controversat pe care FCSB l-a efectuat în Turcia) nu a făcut-o alături de colegi.

El, forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%.  A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul. Dar motivele sunt obiective la el. Aștept revenirea lui la meciul cu Chindia”, a spus MM Stoica, în exclusivitate la Digi Sport.

Florinel Coman a ratat aproape în întregime prima parte a campionatului, din cauza accidentării suferite în partida cu Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League, dar, în momentul revenirii, a arătat un nivel bun de joc, reușind chiar să marcheze la chiar primul meci jucat după acea pauză de aproape trei luni, cu UTA.

Golul din poarta arădenilor a rămas, însă, singurul reușit de Florinel Coman în acest campionat, de atunci urmând o serie ”neagră” de 12 meciuri consecutive fără gol înscris.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă