Ce se întâmplă cu fiul cel mic al Adelei Popescu de când vedeta s-a întors la PRO TV. E uimită total

1 lună in urmă 19

Adela Popescu s-a reîntors la cârma emisiunii ‘Vorbește Lumea’. Ce se întâmplă cu fiul ei cel mic de când vedeta a început show-ul de la Pro TV? Moderatoarea este uimită de ce se întâmplă cu bebelușul ei.

Adela Popescu a revenit la Pro TV: ce se întâmplă cu mezinul familiei?

Adela Popescu este una din vedetele de la noi care reușește de minune să îmbine cariera cu viața personală. Aceasta se împarte între rolul de mamă a trei copii și revenirea pe micile ecrane. Desigur că în acest timp are sprijinul familiei, dar și o bonă.

Vedeta a născut în urmă cu doar două luni, iar fanii se întreabă cum reușește să pună totul în regulă. Adela este de asemenea una din cele mai transparente vedete de la noi, așa că a povestit mămicilor cum decurge o zi din viața sa.

Diva spune că momentan totul merge bine pentru că Andrei și Alexandru sunt ambii la grădiniță mai mult de jumătate de zi. Mezinul familiei are un program bine stabilit, iar pentru că este atât de mic în mare parte doarme. Bebelușul se trezește la fix pentru a fi hrănit, lucru care o ajută foarte mult pe mămică.

”M-ați tot întrebat cum mă descurc”

”M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Celebra blondină a revenit de curând la cârma emisiunii pe care o părăsise pe când avea doar 4 luni de sarcină. Ea a decis atunci că cel mai bine din cauza contextului este să ia o pauză și să facă un pas în spate de la proiectul ‘Vorbește Lumea’.

În timpul acesta alături de Cove au trecut multe personaje cunoscute publicului larg, după ce și Lora a hotărât să părăsească rolul de moderatoare. Telespectatorii se pot bucura acum din nou e prezența actriței, dar fără fostul coleg de platou al Andreei Marin în dreapta sa.

The post Ce se întâmplă cu fiul cel mic al Adelei Popescu de când vedeta s-a întors la PRO TV. E uimită total appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă