Ce se întâmplă cu emisiunea Marinei Almășan de la TVR 2. „Foarte mulți invitați se tem să vină”

1 săptămână in urmă 10


Marina Almășan prezintă de o bună perioadă de timp emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”, difuzată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 15.00, la TVR 2. Având în vedere situația provocată de pandemia de coronavirus, activitatea profesională a prezentatoarei s-a schimbat. Într-un interviu pentru impact.ro, Marina Almășan a dezvăluit cum au loc filmările.


Prezentatoarea lucrează foarte mult de acasă, doar în ziua filmărilor este în sediul TVR 2, în platoul emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”. „Suntem în telemuncă. Lucrăm de acasă, apoi o zi pe săptămână filmăm. Să zicem că e bine. Sunt o mie de restricții care ne încurcă însă să facem ceea ce vrem. Foarte mulți invitați se tem să vină, nu e o bucurie. Dar faptul că putem lucra de acasă ne dă liniște.”, a declarat vedeta pentru sursa precizată mai sus.„Emisiunea trebuie să iasă de 2 ore, cu repetiții stăm 6”


Întrebată cum decurge o zi de filmări, Marina Almășan, care are un nou coprezentator în emisiunea sa, nu s-a ferit să recunoască că totul e foarte diferit față de acum câteva luni, când nu exista teama de COVID-19. „Suntem între o sută de oameni, eu și invitații fără mască, deci oarecum foarte expuși, stăm cu inima cât un purice.


TVR nu-și permite să facă teste, o mai facem noi pe barba noastră. Sunt vremuri grele pentru toată lumea. Emisiunea trebuie să iasă de două ore. Cu repetiții cu tot, stăm cam șase ore…E cam mult. Eu am avut Covid în primăvară. Anticorpi mai am, mi-am făcut testul pentru anticorpi de două-trei ori și așa mi-a ieșit.”, a mai adăugat ea.


Acum câteva luni, Marina Almășan a fost infectată cu coronavirus, dar a trecut cu bine peste boală. Nici atunci nu a stat departe de micul ecran, a muncit de acasă. „Eram conștientă că traversăm o etapă necesară, că nu va dura o veșnicie. Atunci am realizat pentru TVR un experiment inedit (alături de Iuliana Marciuc, Irina Păcurariu și Liana Stanciu): o emisiune transmisă de acasă : #deacasăîmpreună. În plus, mi-a fost greu să nu-mi pot vedea părinții. În rest, nu mi-a lipsit nimic. Îmi place să cred că un om deștept nu se plictisește.”, a mai spus Marina Almășan pentru Impact.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă