Ce se întâmplă cu Dennis Man la Parma? Antrenorul a explicat totul: "A fost catapultat într-o realitate complet diferită"

2 luni in urmă 2

Liga 1: FCSB - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1 nu are însă viață ușoară în Italia, iar antrenorul Roberto D'Aversa a ținut să precizeze care este situația sa.

Roberto D'Aversa: "Man a fost catapultat într-o realitate complet diferită"

"E clar că trebuie să împărțim lucrurile în două: băieții care au venit în septembrie și cei care au venit în ianuarie. Cei din urmă ar putea avea câteva dificultăți. Au nevoie de timp, dar noi nu avem acest timp la dispoziție. Asta nu înseamnă că nu lucrăm zilnic, tactic și lingvistic.

Mihăilă a venit în septembrie și e în fața celorlalți, dar e normal. Man a venit într-o vineri și duminică a fost pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și se luptă să înțeleagă situații diferite", a spus D'Aversa, potrivit publicației Parmalive.

De la venirea sa la Parma, Dennis Man (22 de ani) a jucat în 3 meciuri, de fiecare dată dată rezervă. Nu s-a remarcat, însă nici n-a dezamăgit.

13 milioane de euro a costat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. E cea mai mare sumă pentru care a lecat un jucător din Liga 1.

În următorul meci, Parma joacă acasă cu Udinese, duminică, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 1

Înaintea meciului cu Udinese, Parma, care a câștigat ultima dată în Serie A pe 30 noiembrie, 2-1 cu Genoa, este pe locul 19 în campionatul Italiei, cu 13 puncte acumulate în 22 de etape.

Etichete: parma , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa , antrenor parma , roberto d aversa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă