Ce se întâmplă cu copiii după botez. Dani Oțil a mărturisit ce va păți și fiul lui

1 săptămână in urmă 19

De când a devenit tătic, Dani Oțil este la curent cu toate orânduielile sociale și bisericești, iar recent la Neatza a povestit ce s-ar întâmpla cu bebelușii după ce primesc Taina Botezului.

Dani Oțil, despre ce va face fiul său după botez

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți acum o lună de zile și trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, culegând amintiri frumoase petrecute alături de bebelușul lor.

Simpaticul matinal de la Antena 1 nu și-a pierdut simțul umorului și reușește, de fiecare dată, să pună un zâmbet larg pe chipul telespectatorilor fideli ai emisiunii Neatza, povestindu-le tuturor peripețiile sale în calitate de părinte.

În ediția de miercuri, 13 octombrie, prietenul cel mai bun al lui Răzvan Simion le-a mărturisit colegilor săi de platou că este curios când vor începe lanțurile de supermarketuri din România să pună la raft obiecte decorative de Crăciun, având în vedere vremea capricioasă cu care ne confruntăm la mijloc de octombrie.

Răzvan Simion a ținut să-i reamintească prietenului Dani Oțil de faptul că, odată devenit părinte, se schimbă prioritățile, iar oamenii devin mai sensibili, în special în perioada sărbătorilor.

Iubitul Dalianei Răducan i-a atras atenția matinalului asupra faptului că va fi nevoit să facă bradul de Crăciun încă de la începutul lunii decembrie acum, că familia s-a mărit cu un nou membru, lucru care nu l-a încântat pe Dani.

Dani – Mă întreb când vor începe magazinele să pună decorațiunile de Crăciun? De la 1 noiembrie credeți?

Răzvan – Tu esti împotriva acestor manifestări laice, ce ne facem?

Dani – Nu, sunt împotriva bradului făcut doar pentru pozele de pe Instagram.

„Ce, știe el ce e nuiaua de acum?”

Dar asta nu este tot! Dani Oțil a glumit despre ce presupune el că ar păți toți bebelușii după ce sunt botezați creștinește, după tradițiile Bisericii. Conform matinalului, pruncii se cumințesc și devin precum niște îngerași.

Răzvan – Trebuie să faci brad și de Sfântul Nicolae, ca ai copilaș acum.

Dani – Păi de ce? Știe el ce e nuiaua de acum? La cum s-a comportat zilele astea, numai nuia merită. Cică după botez, cand se uita în ochii popii, gata. E relax, e un îngeraș.

The post Ce se întâmplă cu copiii după botez. Dani Oțil a mărturisit ce va păți și fiul lui appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă