Ce se întâmplă acum cu Djokovic? "Se va întoarce la același hotel"

1 săptămână in urmă 14

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 09:49

180 citiri

Ce se întâmplă acum cu Djokovic? "Se va întoarce la același hotel"

Autoritățile australiene au anulat pentru a doua oară viza lui Novak Djokovic. Sârbul are șanse minime să mai joace la Australian Open.

Abul Rizvi, fost secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Imigrări,a spus pentru ABC că Djokovic s-ar putea întoarce în hotelul în care a stat. De acolo, fie va aștepta soluționarea apelului depus de avocații lui, fie va pleca spre Serbia.

"Presupun că se va întoarce la același hotel de detenție în care a fost anterior. Probabil că avocații săi vor solicita acum o analiză judiciară a deciziei. Și, instanța va trebui să ia în considerare orice cerere formulată de avocații domnului Djokovic". a spus Abul Rizvi.

În orice caz, sunt șanse mici ca apelul lui Djokovic să fie judecat foarte repede, iar sârbul, cu o eventuală nouă decizie favorabilă, să mai poată participa la Australian Open.

"Avocații lui Djokovic încă iau în calcul toate opțiunile legale. Ei au primit hârtiile la 6.03 PM, după decizia lui Hawke.

În cazul în care fac apel, ei și-ar dori un proces rapid, pentru a avea o soluție până duminică", a scris Paul Sakkal, de la the Age.

Citeste si:

România a ajuns să plătească cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană. "Pentru comparație, Irlanda se împrumută cu puțin peste 0%"

Un fost ministru de Finanțe face o analiză a situației în care a ajuns România din cauza anilor în șir de explozie a cheltuielilor pe datorie. Fostul ministru Claudiu Năsui susține că...

Complex sportiv școlar ultramodern în București. Patinoar la parter și teren de handbal la etaj

Primarul Sectorului 2 anunță c-a obținut aprobarea finanțării pentru un complex sportiv ultramodern dedicat elevilor. Sala sportivă polivalentă va fi finanțată de Compania Națională...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă