Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”

1 săptămână in urmă 38

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022, 07:18 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 07:40

Sâmbătă după-amiaza, Dennis Man a ajuns la golul numărul 2 în acest sezon de Serie B. Românul a fost aruncat în luptă în minutul 55 al meciului din deplasare cu Ascoli, când scorul era 2-0 în favoarea „cruciaților”. Doar 11 minute mai târziu, a luat o acțiune pe cont propriu, a depășit doi adversari și a finalizat excelent cu piciorul de bază, stângul.

 „Unii au șansa de a fi pălmuiți”

RAPID - CS MIOVENI

MM Stoica nu s-a putut abține! Mesajul postat chiar în timpul meciului Rapid - CS Mioveni: „Unii au șansa de a fi pălmuiți”

Ce scriu italienii despre Dennis Man după golul din Ascoli - Parma

Prestația sa a fost apreciată de publicația locală ParmaLive, care l-a notat pe Man cu 6,5. Doar Camara, cel pe care Dennis l-a înlocuit, a primit mai mult, 7.

„Intră pe teren și românul ratează imediat o ocazie foarte bună, pe care a tratat-o cu prea multă superficialitate. Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare, dar s-a revanșat cu un gol creat superb, care a închis practic meciul”, au scris cei de la ParmaLive.

ForzaParma nu a fost la fel de darnică, 6: „A intrat pe teren și imediat a avut ocazie de 3-0, pe care a irosit-o cu un șut foarte slab cu stângul, pe care Guarna l-a blocat fără probleme. Asta în condițiile în care Tutino era liber și aștepta mingea. Apoi a înscris un gol important și frumos. Slalom, finalizare cu stângul. Meci închis”.

Ca notă, Man a fost sub Camara și Inglese, ambii notați cu 7, plus Buffon, Delprato, Juric, Tutino și Pecchia, toți de 6,5.

Ce ratare îi este imputată românului? La scurt timp după ce a intrat, Man a recuperat mingea la aproximativ 40 de metri de poarta adversă, a intrat în careu și a preferat să finalizeze el în loc să paseze către unul dintre cei doi colegi nemarcați în careu. Șutul a fost moale, apărat fără probleme.

Mai jos, rezumatul meciului. La minutul 1:57, ratarea lui Man. La 2:13, golul acestuia.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, cucerit de un adversar din Premier League: „E o mașinărie!”

Bayern, în criză? Prima înfrângere a sezonului și patru etape fără victorie! Neuer putea egala în prelungiri

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă