Ce scriu americanii despre accidentarea Simonei Halep. "O afecțiune dureroasă"

2 luni in urmă 7

UCL: PSG - Barcelona, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Liverpool - Leipzig, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

În toamna lui 2018, constănțeanca spunea că a evitat in extremis o operație la spate, însă durerile au revenit. După ce a fost eliminată de Serena Williams în sferturile turneului de la Australian Open, Halep s-a întors în România, însă conform programului trebuia să evolueze la Doha și Dubai. 

Galerie Foto

Ce scriu americanii despre accidentarea Simonei Halep. "E o afecţiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină"

În cele din urmă, dubla câștigătoare de Grand Slam a decis să se recupereze în România pentru a reintra în circuit aptă sută la sută.

"Era inevitabil ca ea să se retragă de la Dubai, dar a aşteptat să vadă cum sau dacă starea ei se va schimba înainte de a renunţa. Pe finalul adolescenţei, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc.

E o afecţiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină şi se umflă într-o deschidere anormală. Durerile sunt recurente şi, din acest motiv, Halep a fost nevoită să se retragă de la Qatar Open, luna trecută, şi acum de la Dubai", a scris Tennis World USA, citat de Adevărul.

Anunțul făcut de Simona Halep pe 4 martie 

Eleva lui Darren Cahill a anunțat pe Twitter, în urmă cu o săptămână, de ce retrage de la Dubai, competiție pe care și-o adjudecase anul trecut.

"Din nefericire, nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul. Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor", a scris constănțeanca, pe Twitter.

Simona Halep a evitat în 2018 o intervenție chirurgicală la spate

Pe 2 octombrie 2018, Simona Halep oferea declarații în legătură cu o intervenție chirurgicală la spate. Ea spunea că a scăpat de o intervenție care ar fi putut să o scoată din circuit pentru cel puțin 6 luni și anunța că va urma un tratament pentru hernia de disc descoperită în urma examenului RMN și va face fizioterapie.

Etichete: simona halep , accidentare simona halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă