Ce scrie presa din Serbia despre cazul Djokovik: "Vă bateți joc de Novak și de întreaga noastră nație" / Supărare mare pentru caricatura din Charlie Hebdo

1 zi in urmă 12

Ministrul Tineretului si Sportului din Serbia îsi afirmă susținerea pentru ND si acuză tratamentul aplicat, potrivit Telegraf.rs. Tot ziarul citat scrie că asociatiile de tenis din Serbia fac apel la partenerii internationali sa il sustina pe Novak Djokovic.

Secretarul de stat din MAE de la Belgrad, Nemanja Starovic, acuză Australia pentru tratamentul aplicat lui ND si atentioneaza că relatiile diplomatice ar putea avea de suferit, scrie b92.net.

În ziarul Blic la rubrica sport, este prezentată opinia lui Danilo Andjusic, baschetbalistul lui Monaco și al naționalei Serbiei. Pomenește de cazul lui Bernard Tomic, care în calificări s-a plâns că are simptome de Corona și care a fost testat pozitiv ulterior, însă în timpul meciului nu a fost băgat în seama de arbitru. Însuși tenismenul Tomic a acuzat organizatorii că nu fac teste PCR la intrarea pe teren și că le iau de bune pe cele făcute în camera de hotel de tenismeni. În paralel, pomenește despre Djokovic care este sănătos , dar nevaccinat! ”I se anulează viza că pune în pericol sănătatea publică, contesta și câștigă! I se anulează viza din nou, și nu primește nicio explicație”, spune baschetbalistulc are se întreabă dacă e o glumă…

Tot în ziarul ziarul Blic, Janko Tipsarevic, fostul mare tenismen sârb, e de părere că ar trebui să le fie rușine tuturor celor implicați în acest scandal, care au murdărit sportul alb! ‘’Mutări și lovituri ieftine, decizii josnice!’’, titrează ziarul.

Ziarul Mondo acuză Australia că a schimbat legea peste noapte datorită reacției din online unde peste 83% dintre participant îl vor pe Novak deportat, după ce alte 4 persoane care au beneficiat de clemență precum Djokovic, au fost deportate dar care în prealabil au intrat în țară. Totul s-a întâmplat după ce cazul tenismenului a luat amploare.

Cunoscutul medic sârb Igor Četojević, un fan declarat și un apropiat al campionului, îl declara supersanătos pe Nole într-o opinie publicată de glassrpske.com.

Tenismenul Ilija Marcenko îl sustine pe Nole, scrie Novosti.rs, iar Vucic il ataca pe omologul Australian: Vă bateți joc de Novak și de întreaga noastră nație, potrivit Net.hr.

Ziarul B92 ataca publicatia franceza Chalie Hebdo, care au facut o caricatura cu Djokovic in care locul nevaccinatilor este groapa din cimitir! Titlul este: ‘’Djokovici merita ceea ce este mai bun!’’

Laissez Djoko tranquille, il ne mérite que le meilleur ! https://t.co/CChM1P6bah

— Charlie Hebdo (@Charlie_Hebdo_) January 14, 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă