Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

2 săptămâni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021, 07:37 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 07:57

Cagliari a luat toate cele 3 puncte din meciul cu Parma, la capătul unei partide excepționale, cu 7 goluri, două dintre ele fiind reușite de românii Dennis Man (22 de ani) și Răzvan Marin (24).

Cronica meciului Cagliari - Parma poate fi citită AICI

La oaspeți, Dennis Man a înscris golul de 1-3, cu un șut din afara careului. În schimb, Răzvan Marin a redus din diferență pentru sarzi și a oferit pasa de gol la reușita cu care s-a făcut 3-3. În trupa „cruciaților” a jucat și Valentin Mihăilă, dar fostul jucător al Craiovei nu a avut realizări în cele 45 de minute petrecute pe teren.

Răzvan Marin și Dennis Man, cei mai buni de la Cagliari, respectiv Parma

Răzvan Marin a fost activ, a marcat într-un moment important și, ca atare, a primit cea mai mare notă dintre jucătorii lui Cagliari pe Tuttomercatoweb, 7.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Aceeași notă ca Marin a primit-o și Dennis Man, 7 fiind cel mai mare calificativ și din tabăra gialloblu. Doar că la Parma au mai primit 7 doi fotbaliști, anume Pezzella și Kucka.

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, este caracterizarea lui Man, care a fost înlocuit cu Valenti în minutul 72.

Valentin Mihăilă, introdus pe teren la pauză, a primit 5: „Nu a reușit să marcheze și, în final, a comis o eroare foarte serioasă. A lovit mingea prea repede, în căutarea gloriei personale. Iar pe contraatac Cerri a marcat pentru 4-3”.

7este nota primită de Marin și de la Cagliarinews24: „Aleargă, pasează și recuperează: este spectaculos la mijloc, Cagliari avea nevoie de o astfel de performanță. Golul său a pornit revenirea”

VIDEO. Toate golurile din Cagliari - Parma

Mai multe știri din Serie A:

Antrenorul lui Man și Mihăilă, șocat de finalul cu Cagliari: „Inexplicabil!” + atac la fostul jucător al Craiovei?!

Gest superb al atacantului de la AC Milan: a refuzat să primească salariul cât a fost accidentat!

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă