Ce scrie Codul Penal despre condusul fără permis! Asta ar putea risca Florinel Coman după ce a fost oprit de Poliție

2 zile in urmă 8

Florinel Coman poate să aibă probleme mari după ce a fost surprins fără permis, în drumul spre București! Starul de la FCSB ar putea să ajungă chiar la închisoare, conform articolului 335 din Codul Penal.

Internaționalul român a prezentat un permis internațional, Gigi Becali susține că fotbalistul și-a luat carnetul în Ucraina, iar Poliția face acum verificări, având în vedere că Florinel Coman nu apare în baza de date.

Dacă se va dovedi că Florinel Coman a condus fără vreun permis valabil, atunci pedeapsa în cazul mijlocașului poate să ajungă chiar la cinci ani de închisoare. „La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist”, se arată în comunicatul Poliției.

Ce scrie Codul Penal despre condusul fără permis! Florinel Coman poate să ajungă la închisoare

„Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”, este articolul 335 din Codul Penal.

„Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”, scrie lege5.ro.

The post Ce scrie Codul Penal despre condusul fără permis! Asta ar putea risca Florinel Coman după ce a fost oprit de Poliție appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă