Ce scria în mesajul pe care Zanni l-a văzut în telefonul Anei Porgras. Replica halucinantă a fostei gimnaste

2 luni in urmă 32

Zanni a spus ce scria în mesajul care a provocat ruptura dintre el și fosta gimnastă, Ana Porgras. De altfel, cei doi au întrerupt orice fel de relație după încheierea competiției Survivor România 2021.

Ce scria în mesajul pe care Zanni l-a văzut în telefonul Anei Porgras

Zanni a afirmar că a citit un mesaj pe telefonul brunetei, mesaj care l-a făcut să își schimbe radical părerea despre ea. Zanni a dezvăluit într-o emisiune ce s-a întâmplat în noaptea în care au vorbit ultima dată.

„A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc.

Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.

Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…)

În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam”, a dezvăluit Zanni.

Cu cine vorbea, de fapt, Ana Porgras

Zanni a spus că a i-a citit mesajele Anei Porgras ca să se asigure că intuiția lui era adevărată. Aparent, Ana Porgras vorbea cu un bărbat, care era gelos pe apropierea dintre ea și Zanni. Iar ca să îl liniștească pe acesta, i-a spus că stă cu Zanni numai pentru ”show”.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!”

Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă.

Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”.

Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

The post Ce scria în mesajul pe care Zanni l-a văzut în telefonul Anei Porgras. Replica halucinantă a fostei gimnaste appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă