Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”

1 săptămână in urmă 37

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022, 22:04 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 22:04

Fani Rapidului au pregătit o scenografie specială la meciul cu CS Mioveni. Și-au arătat susținerea față de căpitanul Cristian Săpunaru (38 de ani), după incidentele petrecute săptămâna trecută la Târgu Jiu, în eșecul 0-1 cu FCU Craiova.

Cristian Săpunaru a fost protagonistul unor momente neplăcute week-end-ul trecut. S-a războit cu jandarmii, cu fanii lui FCU Craiova și a fost cu greu ținut pe drumul către vestiare. 

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Sepsi - FC Botoșani 7-0

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Scenografie specială la Rapid - CS Mioveni: „Săpunaru, mândria noastră”

Suporterii giuleșteni au vrut să îl asigure că sunt de partea lui în conflictul cu oltenii de la FCU Craiova și au pregătit o scenografie specială în Giulești, la meciul cu CS Mioveni. 

În peluza alb-vișinie au apărut sute de pancarte cu chipul fundașul central și un mesaj imens afișat: „Săpunaru, mândria noastră”. 

Săpunaru, gesturi scandaloase la meciul cu FCU Craiova

La meciul cu FCU Craiova, disputat la Târgu Jiu, primul conflict al lui Săpunaru a fost cu jandarmii. S-a certat cu șeful dispozitivului, apoi s-a îndreptat spre vestiare. Deranjat de un susținător al oltenilor, a vrut să își facă dreptate prin forță fizică. A fost ținut cu greu de oficialii giuleștenilor.

VIDEO Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât” 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Măldărășanu nu vrea să se oprească aici: „Nebunie! E normal să visăm”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă