Ce șanse ai să câștigi la loto în luna aprilie, în funcție de zodie

2 săptămâni in urmă 4

În această lună, Peștii ar trebui să fie primii care pun un bilet la loto. Berbecii nu au șanse prea mari să câștige însă merită să încerce, Taurii sunt predispuși la câștiguri majore, iar Gemenii ar trebui să ia o pauză de la jocurile de noroc, în această lună.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Șansele tale de a câștiga la loto nu sunt prea mari în decursul acestei luni însă ai putea să încerci să achiziționezi câteva bilete. Dacă ai noroc, această investiție modică te va scoate din criza financiară în care tocmai ai intrat.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Începe luna punând bilete la loto. Ai mari șanse să câștigi. Deși nu ești adepta jocurilor de noroc, ai putea măcar să încerci. După primul câștig nu te vei mai putea dezlipi de acest joc. Merită să încerci investind o sumă moderată.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Tu mereu ai fost adepta acestor practici și de aceea nici această lună nu va fi lipsită de cunoscutele tale vizite zilnice la chioșcul de loto, pentru achiziționarea biletelor. Totuși, ar fi indicat ca în această lună să nu investești la fel de mult ca de obicei, pentru că șansele ca tu să câștigi sunt cam mici. Poți lua o pauză în această lună și apoi să revii cu forțe proaspete. Poate așa vei da lovitura.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)

Nu ești adepta unor astfel de jocuri de noroc, dar nici nu ai spune „nu” atunci când cineva ți-ar propune să îți încerci norocul. În această lună, nu prea ai șanse de câștig, dar ai putea să o faci doar așa, pentru amuzament, deocamdată. De obicei, Racii au noroc la astfel de jocuri în perioada iernii. Atunci este indicată o investiție majoră.

LEU (23 iulie – 23 august)

Nu mai sta pe gânduri și pune la loto patru bilete. Doar patru! Pe toate ar fi indicat să pui doar zile de naștere ale apropiaților. Deși nu se recomandă acest lucru, în acest caz vei avea noroc. Joacă doar lunea și repetă mereu aceleași numere.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Visurile tale de a te îmbogăți peste noapte ar putea deveni cu adevărat reale. Șansele tale de a câștiga la loto sunt foarte mari și, de aceea, ar fi indicat să joci cât mai mult în decursul acestei luni. Ai putea avea parte de un câștig cu adevărat însemnat. Nu mai sta pe gânduri!

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Doar cu ajutorul unui bilet care conține numerele potrivite ai putea să te îmbogățești peste noapte. Nu mai ține cont de părerile celor care îți spun că nu vei reuși niciodată să câștigi fără să muncești. Lasă-i să vorbească, iar tu trage rapid o fugă până la chioșcul de loto. Ai să le dai, în scurt timp, peste nas.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Deși ești ferm convinsă că aceasta este luna ta norocoasă, nu ar fi prea indicat să investești o sumă mare de bani, pentru că șansele să câștigi sunt extrem de mici. Dacă totuși nu te poți abține, nu cheltui o sumă mare de bani și pune doar numere mari. Ar trebui să știi că norocul nu poate fi niciodată forțat.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Zodia ta este extrem de predispusă la câștiguri mari și, de aceea, ar fi indicat să investești mereu sume medii în jocurile de noroc. Asta nu înseamnă că în fiecare zi norocul este același, dar, spre deosebire de nativii celorlalte zodii, tu ești mai predispusă la câștiguri însemnate.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Mereu investești sume mari de bani în jocurile de noroc și niciodată nu câștigi. Încearcă să înțelegi că aceste jocuri nu sunt făcute pentru tine și nu vei câștiga niciodată bani prin astfel de metode. Degeaba încerci să câștigi investind zilnic sume din ce în ce mari. Nu vei reuși niciodată să câștigi bani prin aceste metode.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Luna aprilie este luna ta norocoasă. În data de 14 a acestei luni vei câștiga o sumă foarte mare de bani, dacă vei juca la loto. Joacă numerele tale norocoase. Acestea îți vor aduce câștigul pe care îl aștepți de multă vreme…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Chiar dacă ești o persoană rațională și muncești din greu pentru câștigurile tale, ar fi timpul să nu te mai gândești atât de mult și să te lași și tu dusă de val atunci când este vorba de jocurile de noroc. Pune și tu, pentru prima dată, un bilet la loto. Această primă încercare ar putea să fie și cea câștigătoare. Folosește raționamentul pentru alte situații.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă