Ce șansă pentru Liverpool și Real Madrid! Cei doi giganți se înfruntă în sferturile UCL, dar apoi au un traseu facil

1 lună in urmă 1

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Învingătoarea dintre Real Madrid și Liverpool se va duela în semifinale cu învingătoarea dintre FC Porto și Chelsea. Pe cealaltă parte de tablou se vor duela Bayern Munchen - PSG și Manchester City - Borussia Dortmund. Real Madrid și Liverpool au avut șansa să scape de trei adversari de top, care se vor lupta pe cealaltă parte de tablou pentru accederea în marea finală.

Tabloul complet din UEFA Champions League

Meciurile din sferturile de finală

Manchester City - Borussia DortmundFC Porto - ChelseaBayern Munchen - PSGReal Madrid - Liverpool FC

Traseul pentru semifinale

Învingătoarea dintre Bayern Munchen - PSG VS Învingătoarea dintre Manchester City - Borussia DortmundÎnvingătoarea dintre Real Madrid - Liverpool FC VS Învingătoarea dintre FC Porto - Chelsea

Finala

Bayern Munchen/PSG/Manchester City/Borussia Dortmund - Real Madrid/Liverpool/FC Porto/Chelsea

Toate meciurile din UEFA Champions League pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport și în format live video pe site-ul digisport.ro.

Programul fazelor finale ale UEFA Champions League

Meciurile tur din sferturile de finală vor avea loc pe 6, respectiv 7 aprilie. Marea finală este programată pe 29 mai, la Istanbul.

6, 7 aprilie - Turul sferturilor de finală13, 14 aprilie - Manșa secundă a sferturilor de finală27, 28 aprilie - Turul semifinalelor4, 5 mai - Returul semifinalelor29 mai - Marea finală de la Istanbul Etichete: chelsea , liverpool , manchester city , real madrid , psg , bayern munchen , porto , borussia dortmund , tragere la sorti , tragere la sorti champions league , video champions league , sferturi champions league
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă