Ce salariu i-a pregătit Rapid lui Florin Andone

1 săptămână in urmă 32

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Oficialii giuleștenilor se pare că au intrat pe fir și încearcă, zilele acestea, să-l aducă pe internaționalul român sub formă de împrumut. Mai mult, i-au pregătit acestuia și o cotă parte din salariu, restul urmând a fi achitat de partea engleză: 75.000 de euro pe sezon, susțin cei de la 1923.ro.

Andone, care a declarat în trecut că ținea cu Rapid, este dorit de bucureșteni, dar și vârful de atac ar putea fi de acord cu mutarea, mai ales că astfel ar avea o șansă de a juca mai mult și de a-și relansa cariera.

Echipa pregătită de către Mihai Iosif începe anul 2022 pe locul șapte în Liga 1, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile cinci și șase.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Florin Andone are contract cu Brighton până în vara anului 2023

În acest sezon, Florin Andone a jucat în șase meciuri pentru Cadiz, patru în La Liga și două în Cupa Spaniei. Pe 16 decembrie 2021, a înscris în meciul cu Albacete.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Pe 4 ianuarie, Florin Andone a jucat în meciul Cadiz - Sevilla, scor 0-1, și a fost aproape să înscrie.

Florin Andone n-a jucat niciodată în România, formându-se în Spania, la Castellon și Villarreal. Atacantul a mai evoluat pentru Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton și Galatasaray.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Andone, care are 25 de meciuri și două goluri în tricoul echipei naționale de seniori.
Etichete: transferuri rapid , brighton , cadiz , florin andone

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă