Ce salariu are, de fapt, Cosmin Contra la Dinamo. "Câinii" ocupă locul 14

4 luni in urmă 14

UCL: PSG - Manchester United, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - Juventus, marți, 19:55, la Digi Sport 1

Cosmin Contra le-a cerut anumite garanții spaniolilor pentru a se întoarce în România, iar în final a acceptat să conducă acest nou proiect. Lui Cosmin Contra îi este destul de greu să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului, mai ales după ce la club au aterizat 14 fotbaliști în perioada de mercato.

Ce salariu are, de fapt, Cosmin Contra la Dinamo

Pentru a forma un grup puternic, Cosmin Contra primește un salariu lunar de 30.000 de euro la Dinamo, după cum anunță AS.ro. Așadar, fostul selecționer încasează anual 360.000 de euro de la Pablo Cortacero.

Doar Dan Petrescu încasează mai mult decât Cosmin Contra, tehnicianul CFR-ului având un salariu lunar de 40.000 de euro.

Dinamo, pe loc de baraj după eșecul cu Universitatea Craiova

Dinamo a rămas, după înfrângerea cu Universitatea Craiova, cu cinci puncte și ocupă poziția a 14-a în clasamentul Ligii 1.

Etapa viitoare, a opta, echipa antrenată de Cosmin Contra va juca la Sfântu Gheorghe, împotriva lui Sepsi, sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo - Universitatea Craiova 0-1

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea noii conduceri:

Tomas MejiasRene HinojoAbdoulaye BaIsma LopezAndrei RaduAlexander GonzalezJanusz GolAleix GarciaPaul AntonVlad AchimBorja ValleJuan CamaraAdam NemecMagaye Gueye Etichete: cosmin contra , antrenor dinamo , conducere dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă