Ce salarii primești în sistemul de pază și protecție. Cât câștigă un pompier

1 săptămână in urmă 20

Media salarială a unui angajat care lucrează în sistemul de pază și protecție este de circa 3.320 de lei net, potrivit datelor furnizate de Salario, comparatorul de salarii al eJobs România. Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs.

Salariile variază în funcție de tipul jobului scos la bătaie, de programul viitorului angajat și de experiența anterioară a acestuia:

  • un agent de pază câștigă lunar, în medie, 2.200 de lei net
  • un dispecer primește în medie 2.800 de lei
  • un pompier are un câștig mediu de 4.000 de lei în mână

Pot exista însă o serie de condiții pentru doritori.

„Totodată, pentru unele posturi, angajatorii cer atestat profesional de agent de pază sau operator dispecer sau cunoștințe de operare calculator. La salariile acestora se mai adaugă și diverse sporuri pentru turele de noapte sau pentru munca în zilele de weekend, dacă este cazul”, spune Roxana Drăghici, directorul de vânzări al eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din țară.

„Cât despre pompieri, la veniturile acestora se mai adaugă și sporurile de risc, având în vedere că această meserie presupune responsabilitate asupra altor vieți”, explică Drăghici.

Joburi disponibile

În acest moment, pe platforma eJobs.ro sunt disponibile circa 250 de locuri de muncă în pază și protecție.

Per total, pe eJobs.ro sunt disponibile 32.000 de locuri de muncă în România și străinătate.

Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi. Până în acest moment, peste 420.000 de specialiști și-au introdus veniturile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă