Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh

1 lună in urmă 25

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Relația dintre Petrescu și Debeljuh s-a deteriorat treptat, iar ProSport anunță că totul a pornit după ce atacantul a început să acuze mai multe accidentări ușoare. Conform sursei citate, Debeljuh și-ar fi făcut un obicei din a lipsi de la anumite antrenamente.

De unde ar fi pornit conflictul dintre Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh

Punctul culminant ar fi fost momentul în care Petrescu i-a cerut lui Debeljuh să efectueze un RMN. Jucătorul ar fi spus că nu e cazul, pentru că nu are dureri atât de mari, iar Petrescu s-ar fi înfuriat. După acel moment, Petrescu ar fi decis să-l excludă pe Debeljuh din lot.

Gabriel Debeljuh a fost contactat, însă nu a dorit să comenteze situația: "Nu vreau să vorbesc", a fost reacția atacantului.

Dan Petrescu: "Dacă nu ești disciplinat, n-ai ce să cauți la prima echipă"

Iată ce a spus Dan Petrescu despre situația lui Debeljuh: "La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup.

Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. E o problemă internă, dar eu am decis ca el, o perioadă, să nu mai facă antrenamente cu echipa mare.

Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit".

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - FC Voluntari

Etichete: dan petrescu , antrenor cfr cluj , jucatori cfr cluj , gabriel debeljuh
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă