Ce s-a întâmplat cu procesul împotriva lui Radu Mazăre. Instanța, decizie șocantă

2 săptămâni in urmă 13

Decizie șocantă a instanțelor judecătorești. Ce se întâmplă, acum, cu procesul intentat de Primăria Constanța împotriva fostului edil Radu Mazăre privind retrocedările. Declarațiile actualului primar constănțean Vergil Chițac te vor uimi. 

Ce s-a întâmplat cu procesul împotriva lui Radu Mazăre

Presa locală din Constanța aruncă bomba. Procesul împotriva lui Radu Mazăre și a condamnaților din dosarul retrocedărilor, deschis de Vergil Chițac, a fost anulat. Instanțele judecătorești au hotărât ca acțiunea actualului primar al Constanței contra grupului infracțional alcătuit din Radu Mazăre, Constantinescu, Nejloveanu și Giurgiucanu să fie desființată.

În data de 5 aprilie, Vergil Chițac, actualul edil al orașului Constanța, anunța că a depus acțiuni în instanță pentru a recupera suma colosală de 20 de milioane de euro de la „cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată”.

„Pentru cei care încă se îndoiesc de faptul că în Constanța s-a schimbat macazul, pentru cei ce speră că vechile metehne vor fi în continuare tolerate, celor ce se lupta pentru păstrarea beneficiilor și privilegiilor dobândite ilicit, celor ce sunt încrezători că m-ar putea face parte la ilegalitățile lor, celor ce speră că voi ascunde sub preș mizeria administrațiilor anterioare, le transmit, din nou, un mesaj ferm de toleranță zero la corupție și orice altă forma de încălcare a legii.

Am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. Mazăre, Constantinescu, Nejloveanu, Giurgiucanu, Borcea și alții, trebuie să plătească din banii lor prejudiciul creat constănțenilor. Sumele puteau fi deja confiscate când au fost condamnați dacă Felix Stroe nu propunea neangajarea Consiliului Local ca parte vătămată în proces. El a propus, consilierii au votat cu 2 mâini, căci deh, de aceea avem un cartier pe malul mării numit al Consilierilor. Am făcut acest pas pe care defuncta administrație a refuzat să-l facă pentru a-și proteja capii și acoliții.
Am încredere că justiția ne va da și de această dată dreptate și vom recupera prejudiciul cauzat. Aveți încredere!”, declara Vergil Chițac, acum trei săptămâni.

Radu Mazăre are probleme în afaceri

Fostul primar al Constanței trece prin momente dificile, din punct de vedere financiar. Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar nu mai produce atât de multe venituri, din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul edil a investit foarte mulți bani în complexul luxos din Madagascar, dar acesta a rămas foarte multe luni închis, spre nefericirea omului de afaceri.

Investiția lui Radu Mazăre în hotelul din Madagascar este de peste 13 milioane de euro, bani ce au presupus construcția complexului, o piscină imensă, restaurant și o sală de fitness. Deși capitalul investit a fost unul considerabil, fostul primar era sigur că-și va recupera banii în urma închirierii spațiului pentru turiști.

The post Ce s-a întâmplat cu procesul împotriva lui Radu Mazăre. Instanța, decizie șocantă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă