Ce s-a întâmplat cu emisiunea Mirelei Vaida după ce Antena 1 a decis să efectueze schimbări majore

1 lună in urmă 24

Schimbări majore cu emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, prezentată de Mirela Vaida. Fanii fideli ai talk-show-ului au rămas mască de noile surprize. Ce s-a întâmplat cu emisiunea Mirelei Vaida.

Ce schimbări majore a făcut Antena 1. Nici măcar Mirela Vaida nu se aștepta

Noul sezon „Acces direct” a început în forță luni, 6 septembrie, la Antena 1. Fanii Mirelei Vaida au putut remarca imediat ce schimbări majore s-au produs cu emisiunea de la A1.

„Acces direct” a revenit pe micul ecran luni, 6 septembrie. Prima ediție a noului sezon a fost lider de audiență. Încă o dată, emisiunea moderată de Mirela Vaida a demonstrat că este cea mai bună. Deși noul sezon al celebrului talk-show a revenit cu schimbări majore, telespectatorii au rămas în fața televizoarelor ca de fiecare dată. Ediția de luni a arătat tuturor că „Acces direct” este în continuare preferata românilor, indiferent de ce schimbări apar.

Prezentatoarea celebrei emisiuni de la Antena 1, Mirela Vaida, s-a întors din vacanță cu forțe proaspete, însă, de data aceasta, de la o altă oră și într-un platou cu totul diferit. În fiecare zi, de luni până vineri, la Antena 1, emisiunea „Acces direct” va putea fi urmărită de telespectatori cu jumătate de oră mai devreme, de la 16:30, și nu de la 17.00, așa cum era până acum. Iată cum arată acum platoul emisiunii lui Vaida, este total schimbat!

Noul sezon „Acces direct” a revenit în forță!

Talk-show-ul difuzat de A1 a revenit după vacanța de vară cu mai multe surprize și schimbări. Emisiunea nu mai începe de la ora 17.00, ca până acum, ci de la 16.30 până la ora 18:00, de luni până vineri.

Noul sezon „Acces Direct” a început în forță! Emisiunea a fost lider de audiență luni, 6 septembrie. Chiar dacă românii erau obișnuiți ca emisiunea lor preferată să înceapă de la ora 17.00, iată că noua schimbare nu i-a deranjat deloc. Dimpotrivă! Talk-show-ul a fost cel mai vizionat! Astfel, „Acces Direct” a fost lider detașat de audiență, depășind Știrile Pro Tv, care au fost urmărite în număr mult mai mic. Pe intervalul ei, emisiunea celebră de la Antena 1 a înregistrat o audiență de 23.7 market share, în timp ce Pro Tv, pe același interval, a înregistrat 16 share.

Platoul emisiunii arată total diferit

Platoul emisiunii „Acces Direct” a fost reamenajat. La vederea noului platou, Mirela Vaida a rămas fără cuvinte.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a precizat Mirela Vaida cu doar câteva ore înainte de începerea noului sezon Acces direct.

The post Ce s-a întâmplat cu emisiunea Mirelei Vaida după ce Antena 1 a decis să efectueze schimbări majore appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă