Ce s-a auzit din loja conducerii CFR-ului, în timpul meciului cu Steaua Roșie Belgrad. „E cel mai slab din istorie” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 38

Cu toate că nimeni nu mai credea în calificarea campioanei, după 0-4 la Belgrad și că în club se vorbea de demiterea lui Marius Șumudică, Neluțu Varga și conducătorii campioanei au decis să nu ia o decizie drastică în privința antrenorului după meciul tur. La retur, ardelenii au pierdut din nou, de această dată cu 1-2.

Dar după acest vot de încredere, cei care dețin controlul echipei clujene se așteptau la un joc convingător, o reacție de orgoliu și un rezultat onorabil în partida din Gruia cu sârbii.

„Este cel mai slab antrenor din istoria CFR-ului”

Cum niciuna din toate aceste așteptări nu s-au înfăptuit, șefii CFR-ului au fost “negri de supărare” în timpul jocului. Mai mult, aceștia și-au vărsat nemulțumirea legată de Marius Șumudică, iar sursele ProSport spun că din loja acționarilor s-ar fi auzit contestări puternice ale antrenorului, în timpul reprizei secunde.

„Este cel mai slab antrenor din istoria CFR-ului”, ar fi strigat în mai multe rânduri persoane din conducerea clubului, din lojele stadionului din Gruia.

Rușine istorică

Rezultatul din dubla cu Steaua Roșie a fost cu adevărat cel mai rușinos pe care CFR îl înregistrează în istoria dublelor europene. Niciodată clujenii nu au mai fost eliminați după 1-6 la general, 2-5 cu Dudelange și 0-5 cu Inter fiind până acum cele mai usturătoare rezultate din meciurile eliminatorii ale cupelor europene, pentru clujeni.

The post Ce s-a auzit din loja conducerii CFR-ului, în timpul meciului cu Steaua Roșie Belgrad. „E cel mai slab din istorie” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă