Ce s-a ales de fostul coleg al lui Dennis Man, care i-a dat pe spate pe Gigi Becali și Mirel Rădoi! FCSB și Dinamo s-au luptat pentru semnătura lui la 19 ani | SPECIAL

2 săptămâni in urmă 12

Mulți dintre jucătorii români au cariere promițătoare, însă se sting la fel de repede: este și cazul lui Bogdan Burlă, care a pierdut contactul cu fotbalul mare.

Pe vremea când avea doar 19 ani, Burlă a fost remarcat de Gigi Becali: pe lângă interesul arătat de FCSB, fostul coleg al lui Dennis Man a fost dorit și de Dinamo.

Ajuns la 25 de ani, fotbalistul care a impresionat la UTA și-a pierdut orice speranță și mai joacă fotbal doar de plăcere.

Dorit de FCSB și Dinamo, Bogdan Burlă a ajuns să joace la Frontiera Curtici

Trecut pe la Osasuna și prin Academia condusă de Gheorghe Hagi, Bogdan Burlă a început promițător aventura de la UTA, în fotbalul mare.

În 2015, jucătorul care nu împlinise 20 de ani a fost urmărit de FCSB și Dinamo, iar Mirel Rădoi și Mircea Rednic l-au urmărit la o partidă cu Unirea Tărlungeni.

În cele din urmă, Burlă n-a mai ajuns la cele două forțe din Liga 1: remarcat de Rădoi, fundașul se pregătea să vină la FCSB, însă totul a căzut după ce fostul selecționer al României a fost înlocuit de Laurențiu Reghecampf.

Măcinat și de probleme medicale, fundașul născut chiar la Arad s-a stins însă repede, iar în 2018 a ajuns să joace la Șoimii Lipova. A fost practic momentul în care „s-a îngropat” ca fotbalist.

După pandemie, Burlă a ajuns chiar în liga a patra, la CS Ineu, iar acum este la Frontiera Curtici, cu destule kilograme în plus. La 25 de ani, aventura acestuia ca fotbalist se apropie de final.

  • 200.000 de euro era cota de piață a lui Burlă, în 2015
  • 75.000 de euro mai valorează fundașul
  • 5.065 de lei (net) era salariul lunar al lui Burlă la UTA

The post Ce s-a ales de fostul coleg al lui Dennis Man, care i-a dat pe spate pe Gigi Becali și Mirel Rădoi! FCSB și Dinamo s-au luptat pentru semnătura lui la 19 ani | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă