Ce relație are Niculina Stoican cu fiul ei, în vârstă de 28 de ani. „Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru”

2 săptămâni in urmă 22

Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Aceasta a vorbit recent despre fiul ei, Vlad, în vârstă de 28 de ani.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur.

Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost.

Ce relație are Niculina Stoican cu fiul ei, în vârstă de 28 de ani. „Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru”

Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a mărturisit Niculina Stoican într-un interviu pentru Antena Stars, citat de Spynews.

„În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa”, a mai spus artista.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă