Ce relație are, de fapt, Răzvan Simion cu fosta soție. Diana și Daliana Răducan, actuala lui iubită, s-au cunoscut

4 săptămâni in urmă 18

Răzvan Simion a divorțat de soție în 2015, însă, după cum au dovedit recent, au păstrat o relație bună de dragul copiilor lor. Împreună l-au sărbătorit pe Tudor Simion, care a împlinit 13 ani și a primit un cadou neașteptat la care a contribuit chiar și Dani Oțil.

Pe 27 octombrie a fost ziua de naștere a lui Tudor Simion. Băiatul nu și-a putut sărbători ziua în familie, căci tatăl lui era la București, iar el la Timișoara, împreună cu mama lui. Iată că acum, pe 29 octombrie, băiatul a avut parte de adevărată supriză.

Răzvan Simion a călătorit cu avionul la Timișoara pentru a-și revedea băiatul. I-a dus și un cadou neașteptat, i-a dăruit o motocicletă potrivită vârstei lui. Sigur, prezentatorul s-a bazat pe priceperea colegului Dani Oțil, care participă la curse enduro. Când a văzut surpriza, Tudor a sărit în brațele tatălui. Întregul moment a fost filmat de Daliana Răducan, iubita moderatorului care l-a însoțit la Timișoara.

baiatul-lui-razvan-simion-13-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cu această ocazie iubita și fosta soție a lui Răzvan Simion s-au cunoscut. Diana Simion i-a poftit pe toți în casă, l-au sărbătorit cu tort pe Tudor Simion. La petrecerea în familie a luat parte și actualul ei soț, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica ei cea mare.

Ce relație are, de fapt, Răzvan Simion cu fosta soție. Diana și Daliana Răducan, actuala lui iubită, s-au cunoscut

Diana și Răzvan Simion au împreună și o fiică

Pe lângă Tudor Simion, cei doi au împreună și o fiică, pe Ianca. În luna august, Ianca Simion a împlinit 17 ani, iar de puțin timp aceasta are un iubit pe nume Marco, de care pare foarte îndrăgostită. Răzvan Simion pare că are o relație foarte bună cu tânărul și se înțeleg de minune, având în vedere că au ieșit de mai multe ori împreună. Prezentatorul de la Antena 1 l-a acceptat pe Marco în familia lui și cu siguranță își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa.

Ce relație are, de fapt, Răzvan Simion cu fosta soție. Diana și Daliana Răducan, actuala lui iubită, s-au cunoscut

După despărțirea de Lidia Buble, în viața lui Răzvan Simion a apărut Daliana Răducan, de care matinalul de la Antena 1 pare de nedespărțit. Și cei doi copii ai lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, o plac foarte mult pe actuala iubită a tatălui lor, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează în mediul online.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă