Ce relație are, de fapt, Dan Alexa cu Anamaria Prodan. „Speculațiile ordinare care apar îmi fac rău mie, cât și familiei Anei”

1 lună in urmă 19

În repetate rânduri de-a lungul timpului au apărut zvonuri cum că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar trăi o relație de iubire. Întotdeauna au negat, iar acum, într-un interviu pentru Antena Stars, antrenorul a ținut să clarifice odată pentru totdeauna acest subiect.

A specificat că între el și impresara Anamaria Prodan există o relație de prietenie. S-au ajutat întotdeauna la nevoie, de fiecare dată când el a întâmpinat probleme în viața profesională, Anamaria Prodan l-a spriijinit.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.”, a mărturisit acesta la Antena Stars, conform spynews.ro.

anamaria-prodan-relatie-dan-alexa-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Antrenorul nu a putut să nu comenteze și despre zvonurile unei prepususe relații amoroase cu Anamaria Prodan. Dan Alexa a dezvăluit că acestea fac foarte mult rău atât familiei lui, dar și familiei impresarei.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei.

Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, a mai declarat Dan Alexa.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă