Ce relație are Andreea Marin cu băiatul lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta de la TVR a dezvăluit tot

4 luni in urmă 11

Cu toate că au trecut mulți ani de la despărțirea Andreei Marin de Ștefan Bănică Jr., aceștia au păstrat legătura și au rămas în relații bune, în special având în vedere că la mijloc sunt și copiii.

Ce relație are Andreea Marin cu băiatul lui Ștefan Bănică Jr

Astfel că Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., pe care îl îndrăgește. În urmă cu o lună, vedeta a făcut senzație la Gala UCIN, iar apariția ei a fost completată de fiica sa, Violeta, și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Aceștia au bifat o imagine perfectă și au părut foarte uniți.

Mai mult decât atât, într-un interviu acordat Click!, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că are o relație foarte bună cu fiul fostului ei soț, pe care îl știe de mic și i-a rămas în suflet.

„Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie”, a precizat Andreea Marin, despre momentul în care a apărut alături de Radu Ștefan și Violeta la Gala UCIN.

Radu și Violeta au o relație strânsă

De altfel, Andreea Marin a vorbit și despre relația fiicei ei cu Radu și a spus că cei doi sunt foarte apropiați, că se sprijină reciproc și își împărtășesc foarte multe lucruri.

„Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a mai declarat Andreea Marin.

Iar cu toate că a trecut mult timp de când Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. nu mai formează un cuplu, aceștia au rămas în relații bune și fiecare păstrează legătura cu cei mici. Andreea Marin a spus că Radu face pare din viața ei și că cei doi au o relație extrem de bună.

„Nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a mai declarat vedeta, pentru sursa citată.

A revenit în televiziune

Andreea Violeta Marin s-a născut la data de 22 decembrie 1974, în Roman. Ea este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). De asemenea, a fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV. De curând, aceasta a revenit pe TV cu un nou proiect, emisiunea „Nu există nu se poate!”, difuzată pe TVR2.

The post Ce relație are Andreea Marin cu băiatul lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta de la TVR a dezvăluit tot appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă