Ce relație are Andi Moisescu cu copiii lui și ai Oliviei Steer. „Știu ce li se pare nedrept când apar situații tensionate”

3 săptămâni in urmă 44


Andi Moisescu este foarte discret când vine vorba despre familia sa. Rar vorbește despre soție, despre Olivia Steer, și mai rar despre cei doi copii pe care îi are. Prezentatorul de la Pro TV a făcut dezvăluiri acum despre viața sa dincolo de micul ecran, despre băieții lui.


Andi Moisescu apare săptămânal la Pro TV, este jurat la "Românii au talent", dar are și propria emisiune difuzată în fiecare duminică, e vorba despre "Apropo TV". Aceasta nu face însă turul emisiunilor, nu vorbește despre familia sa sau despre copii.


Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi băieți, unul de 12 ani și altul de 14. Acum prezentatorul a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu adolescenții lui, de la început au stabilit anumite lucruri și acum au o relație sinceră.


"Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată.", a spus Andi Moisescu pentru viva.ro.Vedeta de la Pro TV rar pozează alături de copiii lui, doar în fotografiile din vacanțe mai apar împreună.


Andi Moisescu a mai menționat pentru aceeași sursă că există un echilibru în relația copiilor cu părinții, uneori OLivia Steer le ia partea, alteori Andi Moisescu.


"Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate."


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă