Ce reacție suburbană! Zvonurile despre transferul lui Erling Haaland l-au scos din minți pe șeful Borussiei Dortmund: „Toate astea sunt niște rahaturi! Nu suntem obligați să-l vindem”

3 săptămâni in urmă 17

Șeful Borussiei Dortmund, Hans Joachim Watzke, a răbufnit și a avut o reacție mai puțin convențională legată de transferul lui Erling Haaland, în vara viitoare.

El a catalogat zvonurile recente despre situația financiară precară a clubului de pe Westfalenstadion drept „rahaturi”.

Borussia Dortmund nu va fi obligată să îl transfere pe Erling Haaland pentru a face rost de bani: „Vom arunca o privire, dar nu s-a decis nimic”

Internaționalul norvegian Erling Haaland a făcut furori în tricoul galben-negrilor de la transferul său din ianuarie 2020, pentru suma de doar 20 de milioane de euro, de la campioana Austriei, Red Bull Salzburg.

Fotbalistul de 21 de ani a atras interesul granzilor Europei, dar cu toate acestea Hans Joachim Watzke insistă că golgheterul Borussiei Dortmund nu este ca și vândut în vara lui 2022.

Totul vine ca urmare a zvonurilor apărute despre sumele de bani care ar trebui plătite investitorilor de la Dortmund, după listarea clubului de pe Westfalenstadion la bursă, și care ar urma să fie acoperite din suma obținută în urma vânzării lui Erling Haaland.

„Încă nu s-a decis deocamdată dacă va pleca cu adevărat la vară. Doar vom arunca o privire. Am auzit pe cineva cum a spus: «Trebuie să îl vândă pe Haaland, pentru că sunt listați la bursă» Toate astea sunt niște rahaturi”, a declarat Watzke pentru cei de la Sport1.

El a explicat apoi: „Decizia de a vinde un fotbalist la clubul nostru aparține managementului și este luată doar de cei din managementul echipei”.

Erling Haaland are o clauză de reziliere situată între 75 și 100 de milioane de euro în contractul său cu Borussia Dortmund, care va deveni activă abia în vara lui 2022.

The post Ce reacție suburbană! Zvonurile despre transferul lui Erling Haaland l-au scos din minți pe șeful Borussiei Dortmund: „Toate astea sunt niște rahaturi! Nu suntem obligați să-l vindem” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă