Ce reacție a avut tatăl Loredanei Groza când artista a cântat cu maneliști. S-a aflat abia acum

3 săptămâni in urmă 22

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și controversate artiste din România. De-a lungul anilor, jurata de la X Factor a știut cum să se reinventeze pentru a se menține fresh pe piața muzicală de la noi din țară. Colaborările sale artistice cu interpreții de manele au născut controverse în jurul ei. Ce părere a avut tatăl Loredanei despre proiectele fiicei sale.

Ce a zis tatăl Loredanei Groza, atunci când fiica sa a cântat cu maneliști

Loredana Groza are o relație extrem de bună cu tatăl ei, scriitorul Vasile Groza. Părintele juratei de la X Factor România a declarat, recent, la Antena 3, care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale, de-a lungul vieții.

Vasile Groza este de părere că celebra artistă și-a clădit drumul spre succes cu propriile mâini, fără să fie ajutată de cineva din exterior, motiv pentru care este extrem de mândru de ea. Scriitorul român a declarat că nu a fost deranjat de faptul că Loredana a cântat alături de interpreți de manele.

„Şi-a clădit singură succesul, noi doar o susţinem. Loredana şi cu mine suntem deseori pe aceeaşi lungime de undă. Cel mai important sfat pe care i l-am dat a fost să dea Bună ziua şi să nu uite de unde a plecat. Sunt mândru de copiii şi de nepoţii mei.

Era o elevă de 10, a ştiut tot timpul să fie pregătită. Nu pot să spun că am pus vreo pilă pentru ea, ea şi-a făcut singură zidul succesului, pentru că i-a dat Dumnezeu şi frumuseţe, şi voce, şi creieraş”, a spus tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, sâmbătă, la Antena 3.

Protejatul ei Nick Casciaro a câștigat X Factor România sezonul 10

Pe lângă succesul incredibil bifat în carieră în 2021, anul în care a lansat mai multe hituri, alături de unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Loredana Groza a terminat anul în forță, după ce finalistul ei de la X Factor România, Nick Casciaro, a câștigat sezonul 10 al emisiunii de la Antena 1.

A fost o decizie pe care am luat-o în semifinală, nu m-am așteptat. Le-am oferit tuturor șanse egale, le-am creat momente speciale, m-am implicat în aceeași măsură.

Doar când dai tot ce se poate cu un artist pe scenă poți să iei decizia corectă. Vorbește engleză, italiană, cred că rupe și germana. Nu am mai văzut de mult părinți cum are el. Este surfer, mă enervează asta, nu o să pot niciodată să fac surfing.

El a zis că îmi oferă ore, e profesor de surf, dar am zis că orice s-ar întâmpla nu mă bag la asta. Tatăl lui vorbește românește, în ’93 a venit în România și a avut o afacere în Alba Iulia.”, a explicat Loredana Groza.

Italianul Nick Casciaro este profesor de surf, iar tatăl său a locuit în România acum aproape 30 de ani, unde și-a deschis o afacere în orașul Alba Iulia. Loredana este mândră de elevul ei care a câștigat X Factor România sezonul 10.

The post Ce reacție a avut tatăl Loredanei Groza când artista a cântat cu maneliști. S-a aflat abia acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă