Ce probleme de sănătate are Maria Chițu după Survivor România. Ce a dezvăluit Războinica

2 luni in urmă 16

Survivor România este o competiție extrem de dură, așa că mulți concurenți se plâng de probleme chiar și după ce se întorc în țară din Republica Dominicană. De această dată, Maria Chițu a dezvăluit prin ce trece după ce emisiunea a ajuns la final.

Prin ce trece Maria Chițu după Survivor România. Abia acum a spus totul

Maria Chițu a fost o concurentă de temut în show-ul de la Kanal D, dar vedeta a plecat cu anumite probleme după ce a fost nevoită să facă față probelor și condițiilor dure. Aceasta se confruntă cu anumite dureri, chiar dacă a ajuns în țară de o perioadă.

Fosta concurentă de la Survivor își ține fanii la curent cu tot ce face, așa că un admirator a fost curios să afle cum se simte Maria Chițu. Vedeta a mărturisit că o doare piciorul, așa că nu a scăpat total de problemele de sănătate pe care le are după Survivor România.

„Sunt bine, mă cam supără piciorul, încă nu mi-a trecut. În rest, mă bucur de fiecare zi, așa cum este ea.”, a spus Maria, pe Instagram.

Maria Chițu, adevărul despre Survivor România: ‘Doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav’

Maria Chițu a reușit să facă față cu brio competiției, dar nu mulți știu că aceasta a trecut prin clipe extrem de grele. Aceasta a dezvăluit că are probleme cu vederea, așa că a fost nevoită să renunțe la lentilele de contact la unele probe, lucru ce i-a îngreunat parcursul în show.

De asemenea, Maria Chițu și-a dorit să ajungă cât mai departe în competiția ce s-a desfășurat în Republica Dominicană, așa că a ignorat avertismentul medicului cu privire la o viitoare accidentare.

Chiar dacă vedeta a avut o problemă gravă la genunchi, ea a demonstrat că este o luptătoare și nu s-a lăsat afectată.

„Ce nu s-a știut despre mine în presă este că tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori să port lentilele de contact pentru că erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat să dau 100% din ce puteam.

Alt lucru care nu s-a știut este că am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales să continui, deși doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav.”, a spus Maria Chițu pentru Daily Magazine.

The post Ce probleme de sănătate are Maria Chițu după Survivor România. Ce a dezvăluit Războinica appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă